Annons

Touchteknikens framtid skapar möjligheter inom nya områden SPONSRAT AV Tangiamo

Efter domen: Uber lämnar Danmark

Truecallers vd och medgrundare Alan Mamedi (tv), Zeniths Tommy Jacobsson (mitten) och Truecallers medgrundare Nami Zarringhalam.

Svenska Zenith fortsätter investera i Truecaller

Truecallers två grundare, Nami Zarringhalam (tv) och Alan Mamedi, på huvudkontoret i Stockholm.

Truecaller om framtiden: ”Vi står på egna ben”

Märta Viberg är Head of Consumer Risk på Trustly.

Glöm blanketten – ​Trustly lanserar autogiro via bank-id

Missa inget! Sveriges bästa tech-och startupnyheter direkt i mejlen:
Annons
Sponsrat innehåll från Tangiamo

Touchteknikens framtid skapar möjligheter inom nya områden

Touchteknologin är under ständig utveckling. Från att ha gått från små, enklare pekskärmar på våra mobiltelefoner har det nu blivit möjligt för flera användare att använda samma skärm – och samtidigt identifiera vem som är vem. Tangiamo Touch Technology står bakom en stor del av den banbrytande utvecklingen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Inbjudan till teckning av aktier i Tangiamo Touch Technology, läs mer här.

De finns med oss överallt; mobiltelefonen i fickan, informationsdisplay på kontoret och surfplattan hemma i soffan. Touchscreens är en stor del av vår vardag och har nu blivit en självklarhet inom fler framtida användningsområden i och med sin snabba utveckling – mycket tack vare Tangiamo Touch Technology.

Företaget grundades som ett spinoff-företag från Chalmers tekniska högskola. Basen ligger i forskning inom sensorteknologi för touchskärmar och företaget har, sedan starten 2004, utvecklat tekniken rejält.

Nu är det nämligen möjligt, genom den patenterade teknologin, att identifiera vem som är vem av flera samtidiga användare – och företaget var först i världen med kommersiella tillämpningar av multitouch på stora, platta bildskärmar. Tekniken har använts i flera länder för spelbord på kasinon och nu satsar Tangiamo Touch Technology på att etablera den nya tekniken i nya områden.

­Tidigare kombinerades flera sorts sensorer med avancerade algoritmer för att spåra beröringar och identifiera användare inom teknologin. Nu, i den nya versionen, baseras teknologin enbart på kapacitiv avkänning, precis som i de flesta smartphones.

Tangiamos teknik är en uppdatering som ger ännu mer information om användarna och hur de rör vid ytan. Under 2017 och 2018 ska teknologin utvecklas ytterligare för att säljas som komponent i system från andra hårdvarutillverkare.

Bolaget har organiserats i tre olika områden; Touch Technology, Electric Table Games och Online Gaming. Marknaden för touchteknik är värderad till flera hundra miljarder kronor och affärsområdena som företaget är verksamma inom likaså. Med den unika patenterade teknologin är Tangiamo Touch Technology redo att växa ännu mer ­– nu har du som Di Digitals läsare möjlighet att vara en del av den expansiva touchtekniken.

Inbjudan till teckning av aktier i Tangiamo Touch Technology, läs mer här.

FAKTA: Mer om emissionen
Teckningstid: 6 mars – 17 mars 2017
Teckningskurs: 5 kronor per aktie
Teckningspost: 1 000 aktier (5 000 kr)
Värdering pre-money: Cirka 73 M

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Tangiamo och ej en artikel från Dagens industri