Annons

Analytiker: Spotify nära partnerskap inom video

Daniel Ek, vd för Spotify.
Daniel Ek, vd för Spotify.
Spotify-aktien är översåld efter att ha fallit med nästan 30 procent från augusti-toppen. Det bedömer analytiker på Rosenblatt, skriver Seekingalpha.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

De tror också att Spotify kommer att tillkännage ett videopartnerskap. Om det blir så kan detta vara en positiv katalysator för aktien men också hjälpa till att ”övervinna oron kring den långsiktiga skalbarheten”, skriver analytikerna.

Spotify samarbetar sedan tidigare med amerikanska tv-streamingbolaget Hulu när det gäller försäljning och sampaketering av prenumerationer. 

Rosenblatt behåller köprekommendationen på Spotify med riktkursen 184 dollar. Spotify-aktien är upp 1,1 procent till 113,50 dollar under förhandeln på måndagen. Följ kursen här.

Läs mer: Så mycket har Spotify förlorat på sina återköp 

Det kan jämföras med en stängningskurs på 148 dollar per aktie vid Spotifys notering på Wall Street i början på april 2018. 

Läs mer: Så krossades Spotifys tv-drömmar  

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer