Annons

Apple släpper nytt – det här kan du vänta dig

Tim Cook, Apples vd, under en tidigare upplaga av bolagets utvecklarkonferens.
Tim Cook, Apples vd, under en tidigare upplaga av bolagets utvecklarkonferens. Foto: David Paul Morris
Nya appar, operativsystem och kanske en ny bärbar datormodell. Detta kan vi vänta oss av Apples utvecklarkonferens i San Francisco.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Idag drar teknikjätten Apple igång sin stora utvecklarkonferens WWDC. Di Digital kommer att rapportera på plats på måndagskvällen svensk tid.

Historiskt har Apple använt konferensen för att presentera nyheter som prestandadatorn Mac Pro, högtalaren Homepod och musiktjänsten Apple Music.

Denna gång väntas uppdateringar av Apples operativsystem och flera nya appar. Även om konferensen är inriktad på mjukvara så förväntas Tim Cook även presentera en ny Mac Pro-modell, skriver The Verge.

Enligt Bloomberg News väntas Apple stänga ned musikappen Itunes. Det sker i samband med att bolaget rör sig bort från att Iphone är kärnprodukten för att i stället fokusera på att utveckla sina abonnemangstjänster.

I stället ska Apple lansera tre separata appar som täcker in musik, podcasts och tv, skriver nyhetsbyrån.

Länk till acast

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer