Annons

Apple TV Plus-chef lämnar två veckor efter lansering

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston i en scen från The Morning Show.
Reese Witherspoon och Jennifer Aniston i en scen från The Morning Show. Foto: Tony Rivetti Jr.
Kim Rozenfeld, som är chef för bland annat manusskrivna program och dokumentärer på Apple Plus+, har lämnat sin roll bara två veckor efter att streamingtjänsten lanserats. Det rapporterar The Hollywood Reporter.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det framgår inte varför Kim Rozenfeld valt att sluta men hans företag Half Full Productions har däremot tecknat avtal med Apple. Det innebär att Apple får möjlighet att först se vad bolaget producerar för ett eventuellt inköp.

Kim Rozenfeld rekryterades från Sony av Zack Van Amburg och Jamie Erlicht, en duo som också kom från det japanska bolaget för att leda streamingtjänsten, Apple TV+. 

Apple TV+ har i samband med lanseringen satsat hårt på fyra serier vilka samtliga fått ett svalt bemötande av kritikerna. The Morning Show med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carrell har varit den mest marknadsförda och dyraste att framställa. 

Läs mer: Apple vill slå samman musik med tv – musikbranschen oroad

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer