Annons

Apples bil lovar mycket

Dagens avsnitt av Digitalpodden leds av Henrik Ek och Evelina Nedlund.
Dagens avsnitt av Digitalpodden leds av Henrik Ek och Evelina Nedlund.
Techjättarna demonstrerade sin makt förra veckan när både Twitter och Facebook stängde ned den amerikanska presidentens konton. Hur bekväma är vi med makten vi gett dem? Det är ett av ämnena i dagens Digitalpodden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

De svenska spelbolagen växer så det knakar – både i omsättning och i börsvärde. Men branschen upplever växtvärk i form av problem med talangrekrytering, vilket faktiskt kan leda till konsolidering på marknaden.

Apple sägs vara ute och upphandla en partner som kan sätta hjul på deras framtida fordonsdator. Ja, för det är kanske så man ska se på saken – att framtidens fordon är mer lik datorer med sina processorer och batterier än en klassisk kärra?

Vi hinner också med att summera den senaste tidens galna rusning i bitcoin.

Lyssna på Digitalpodden här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer