Annons

Är ditt bolag nästa digitala vårdsuccé? Sök till Health Tech Pitch Day 2020

Läkarstudenten Linus Kullänger, medgrundare till språkappen Care To Translate, prisades för bästa pitch på 2019 års upplaga av Health Tech Pitch Day.
Läkarstudenten Linus Kullänger, medgrundare till språkappen Care To Translate, prisades för bästa pitch på 2019 års upplaga av Health Tech Pitch Day. Foto: Jonas Eng (Di).
För fjärde året i rad arrangeras pitchtävlingen Health Tech Pitch Day. Är ditt bolag ett av de mest spännande företagen inom digital hälsa? Ansök om att vara med! Segraren belönas bland annat med annonsering i Dagens Medicin och Dagens Industri.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Bolagen inom health tech – eller digital vård – har ögonen på sig från så väl patienter, riskkapitalister som politiker.

Aktörer som Apotea, Doktor.se, Kry, Min Doktor och Natural Cycles är några av aktörerna som rönt framgång och samtliga värderas till över 1 miljard kronor.

Men branschen är också omdiskuterad. Vilken roll ska egentligen nätläkarna ha i det komplexa vårdsystemet? 

Nu bjuder Di Digital, Dagens Medicin och Digital Hälsa in till 2020 års upplaga av succé-eventet Health Tech Pitch Day, som samlar innovativa health tech-bolag, makthavare och investerare.

Syftet med dagen är att ge fördjupning i de utmaningar och möjligheter som kommer med digitaliseringen av vården. Dessutom ska vi hitta Sveriges nästa health tech-succé.

Vill du vara ett av fyra digitala vårdbolag som pitchar inför en tung jury? Ansök här

Sista dagen för anmälan är 20 mars. Segraren belönas bland annat med annonsering i Dagens Medicin och Dagens Industri.

Eventet äger rum under Vitalis, Nordens ledande e-hälsomöte, i Göteborg tisdagen den 5 maj. Anmäl dig här för att säkra din plats i publiken. Eventet är kostnadsfritt.

Med oss på scen är bland andra profilen Magnus Liungman, medgrundare av Doctrin som tidigare vunnit Health Tech Pitch Day, samt Patrik Sundström som är e-hälsoansvarig på Sveriges Kommuner och Regioner, SKR.

Bolag från hela landet är välkomna att ansöka. Juryn består av några av landets tyngsta investerare och branschexperter. 

Kriterier för att ansöka:

En unik affärsidé.

Kan åstadkomma snabb, skalbar tillväxt.

Och med tiden kunna bli stora nog att förändra sin nisch.

Tidigare vinnare:

2017 – Doctrin.

2018 – Medituner.

2019 – Care To Translate. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer