Annons

Åtta nya Sting-bolag får 300 000 kronor var

Åtta bolag tar plats i Stockholms-inkubatorn Stings acceleratorprogram.
Åtta bolag tar plats i Stockholms-inkubatorn Stings acceleratorprogram. Foto: Sting
Åtta nya startups får plats i affärsinkubatorn Stings acceleratorprogram. Deltagarna tar alla emot varsin investering på 300 000 kronor och kan se fram mot vägledning från en rad välkända affärsänglar.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Intresset har varit rekordstort inför denna femte upplaga av acceleratorprogrammet Sting Accelerate, enligt Sting. De åtta bolagen har valts ut från totalt 160 sökande.

Samtliga deltagare i programmet tar emot en investering på 300 000 kronor från Propel Capital II, en fond med pengar från 16 affärsänglar knutna till Stings acceleratorprogram. Deltagarna kan även räkna med vägledning och coachning från änglarna som är knutna till fonden, bland dem välkända namn som Ludvig Linge och Carl Palmstierna och Magnus Bergman. 

Läs mer: Internet-Sveriges 20 mäktigaste affärsänglar

Deltagarna i programmet, som pågår i 20 veckor, får även gratis kontorsplats på kontorshotellet SUP46 i centrala Stockholm. 

 


 

Här är de åtta bolagen i årets Sting Accelerate-program:

Airinum 

Airinum utvecklar produkter för att människor ska skydda sig från sjukdomar relaterade till luftföroreningar. Företagets första produkt är en andningsmask för dagligt bruk.

Beatly

 Beatly bygger en marknadsplats för ”influencer marketing”, som syftar till att öka kundernas närvaro i sociala medier. 

Daily Bits Of

Daily Bits Of erbjuder gratis kurser för personlig utveckling. Kurserna levereras dagligen via mejl i små, portionsförpackade lektioner och berör ämnen inom kategorierna relationer, jobb, mat och hälsa.

Footmall

 Footmall är en söktjänst och marknadsplats för skor. Genom att samla alla skor på ett och samma ställe från en rad olika återförsäljare vill bolaget hjälpa användare att spara tid och pengar. 

Streamience

​​Streamience har utvecklat en plattform för strömmande tjänster som återkopplar användardata och förändrar sig efter användarnas behov. 

Karma

 Karma är en kunddriven marknadsföringstjänst som hjälper företag att samla in den data för starkare kundrelationer, skräddarsydda shoppingupplevelser samt att mäta effektiviteten av sina kampanjer.

Resrc

 Resrc är ett nätverk för konsult- och bemanningsbranschen. 

UNjobfinder

 UNjobfinder är en rekryteringstjänst för internationellt utvecklingssamarbete. 


 

Läs mer: Så vill Jane Walerud och Sting hitta nästa Klarna

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies