Annons

Börsens speltoppar siar om framtiden: ”Fem år på sig”

Ebba Ljungerud och Maria Grimaldi träffades första gången på ett investerarevent. Idag är de goda vänner. I bakgrunden syns spelplanen till Paradox Interactives nästa spel Crusader Kings III, samt Bublars AR-spel Kawaii World.
Ebba Ljungerud och Maria Grimaldi träffades första gången på ett investerarevent. Idag är de goda vänner. I bakgrunden syns spelplanen till Paradox Interactives nästa spel Crusader Kings III, samt Bublars AR-spel Kawaii World. Foto: Jonas Eng/Montage/Press
Kommer VR slå igenom, vart kommer pengarna flöda i spelsektorn härnäst, vilka utmaningar väntar Paradox och hur påverkas bolaget av att ha kinesiska Tencent som delägare? Di Digital träffar Ebba Ljungerud, vd på Paradox, och Maria Grimaldi, vd på Bublar group, för att sia om framtidens spelbransch.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer