Annons

Börsfloppen Fundedbyme utser ny operativ chef

Katarina Stenborg.
Katarina Stenborg.
Fundedbyme har utsett Katarina Stenborg till vice vd och operativ chef för koncernen. Hon kommer närmast från förvärvade Laika Consulting där hon hade samma titel.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Crowdfundingbolaget Fundedbyme har sett sin aktiekurs kollapsa sedan noteringen i mars i år. I september tog man in nytt kapital, men bolagets börsvärde är fortfarande mycket lågt, kring 22 miljoner kronor under tisdagen. Följ kursen här.

Läs mer: Efter raset på 94 procent – nu tar börsfiaskot in mer pengar 

Nu meddelar bolaget att man utsett Katarina Stenborg till vice vd och operativ chef för koncernen. Hon kommer närmast från förvärvade Laika Consulting där hon hade samma titel.

”Katarina är en mycket driven person som kommer att stärka hela Fundednyme i sin nya roll. Nu när koncernen är noterad och bolaget träder in i en ny fas där fokus läggs på kostnadskontroll och försäljning i syfte att visa vinst i noterad miljö, är vice vd-rollen central. Våra ambitioner och förväntningar är stora. Katarinas engagemang sedan förvärvet av Laika har imponerat på styrelsen och övrig ledning”, säger Daniel Daboczy, koncernchef och vd, i ett pressmeddelande.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer