Annons

Budbolaget Foodora rullar ut fler ”dark stores” i Stockholm

Foodora öppnade för en månad sedan sin första livsmedelsbutik i Stockholm. Enligt budbolaget har det gått över förväntan och man öppnar nu fler för att täcka hela innerstaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Försäljningen av livsmedel har ökat under året till följd av pandemin. Samtidigt har matbud som Uber Eats, Foodora och Wolt bråda dagar i Sverige.

Vanligen ligger fokus på leveranser från restauranger från budaktörerna, men nyligen öppnade Foodora en livsmedelsbutik på Södermalm i Stockholm. Butiken är byggd för att endast hantera onlinebeställningar, som ska levereras till kunden inom 30 minuter. 

”Det har gått över förväntan med Foodora Market. Jag satte väldigt höga mål tidigare i år för vår supermarket 3.0. Vi slog rekord siffror redan efter två veckor”, säger Foodoras Sverige-vd Hans Skruvfors.

Bolaget öppnar därför nu en till butik i Vasastan och en på Kungsholmen i Stockholm inom några veckor. Därmed ska Foodora kunna leverera matvaror till hela innerstaden inom en timme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer