Annons

Chalmers Ventures rekryterar Let's Deal-grundaren

Alexander Hars, grundare av Let's Deal börjar jobba med Chalmers Ventures.
Alexander Hars, grundare av Let's Deal börjar jobba med Chalmers Ventures.
Chalmers Ventures i Göteborg stärker sitt team. Nu rekryterar de Let's Deal-grundaren Alexander Hars som ska arbeta deltid för inkubatorn.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Chalmers Ventures har vässat sitt erbjudande gentemot startupbolag genom att slå ihop inkubator- och investeringsverksamheten. Den senaste tiden har man dessutom rekryterat flera profilerade personer till verksamheten. Bland annat Marcus Bäcklund som investeringschef, ansvarig för att investera de 300 miljoner som man har till sitt förfogande.

Läs mer: Chalmers Ventures: "Göteborg har större bredd än Stockholm"

Nu står det klart att Chalmers Ventures också knyter investeraren och entreprenören Alexander Hars till sig. Alexander Hars är mest känd som grundare av erbjudandetjänsten Let's Deal och kommer att arbeta halvtid åt Chalmers Ventures. 

”Entreprenörskap är det finaste som finns och något vi behöver mer av i regionen. För mig är det självklart att hjälpa till när Chalmers gör en ordentlig satsning på området”, säger Alexander Hars.

Läs mer: Let's Deal-grundaren: "Det är dags att ge någonting tillbaka"

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer