Annons

Covidtestbolaget gör topprekryteringar – två chefer lämnar bolaget

Johan Mark, till vänster, och Jim Rosengren ska tillsammans med vd:n Louise Nylén ta Dynamic Code till nya höjder.
Johan Mark, till vänster, och Jim Rosengren ska tillsammans med vd:n Louise Nylén ta Dynamic Code till nya höjder.
Diagnos- och hälsotestsbolaget Dynamic Code intensifierar den expansiva fasen med två nyrekryteringar med erfarenheter från kläd– och inredningsbranschen . Samtidigt lämnar två personer bolaget.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Ny i bolaget är Jim Rosengren, som ersätter Malin Pettersen som kommersiell chef. Han kommer närmast från Happy Socks där han har arbetat som globalt försäljningsansvarig med expansion och etablering.

Ny finanschef blir Johan Mark, som senast kommer från sportklädesbolaget Houdini, men även haft ledande roller i Royal Design Group, J.Lindeberg, Indiska och Björn Borg. Han ersätter Henrik Kennås, som liksom Malin Pettersen väljer att lämna Dynamic Code

”Både Jim och Johan har erfarenhet av tillväxtbolag, e-handel och internationell miljö, vilket jag ser som väldigt viktiga delar för att ta oss vidare i vår internationella tillväxtresa. Jag är väldigt glad över denna förstärkning för vår nästa fas”, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

Bolaget befinner sig i en expansiv fas och har anlitat Carnegie Investment Bank som finansiell rådgivare i syfte att utvärdera strategiska vägval för fortsatt investering i tillväxt. Under året beräknar bolaget att anställa 30-40 nya medarbetare.

Dynamic Code står för en stor del av Sveriges PCR-tester har för covid-19 med drygt 50 000 tester per vecka. Bolagets grundare Anne Kihlgren korades i december till Årets kvinnliga grundare på Di Digitals event Female Founders.

Läs mer: Årets kvinnliga grundare står för 15 procent av covid-testen i Sverige

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer