Annons

Daniel Ek blir vårdentreprenör

Di Digitals reportrar Jonas Leijonhufvud och Johannes Karlsson.
Di Digitals reportrar Jonas Leijonhufvud och Johannes Karlsson. Foto: Di.
Förlustdrivande Readly ska till börsen – och söker en värdering på hela 2,3 miljarder kronor. Digitalpodden analyserar noteringen. Vi diskuterar även Spotifychefen Daniel Eks nya företag inom digital vård.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det är väl känt att Spotifys grundare Daniel Ek har ett stort intresse för hälsa och vård. Han har redan investerat i bolag som Kry och Werlabs – men nu kan Di Digital avslöja att han lagt över 30 miljoner kronor på ett helt eget bolag inom sjukdomsdiagnostik. Di Digitals reportrar Johannes Karlsson och Jonas Leijonhufvud reder ut.

Den digitala tidskriftstjänsten Readly ska noteras på Stockholmsbörsen under september. Bolaget är kraftigt förlustdrivande, men söker ändå en värdering på 2,3 miljarder kronor. Digitalpodden diskuterar vilka potentiella möjligheter och risker som finns för både bolaget och småsparare.

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer