Annons

Därför har ”Notch” minskat sin förmögenhet – med 3 miljarder

Di Digitals reportrar Fredrik Björkman, Miriam Olsson Jeffery och Johannes Karlsson.
Di Digitals reportrar Fredrik Björkman, Miriam Olsson Jeffery och Johannes Karlsson.
Digitalpodden punktmarkerar de svenskar som blivit miljardärer på tech.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Varför kartlägger vi Sveriges förmögna it-entreprenörer – och var finns kvinnorna? Det är två av frågorna som Fredrik Björkman och Johannes Karlsson diskuterar i Digitalpodden. 

Vi pratar om Spotify-grundarna Daniel Ek och Martin Lorentzon som toppar listan, och varför Markus ”Notch” Perssons förmögenhet minskat med 3 miljarder kronor sedan den senaste kartläggningen.

Dessutom avhandlar vi Microsofts nya markköp i Sverige, Goldman Sachs jätteinvestering i lånebolaget Brocc och Bonniers försäljning av riskkapitalbolaget NFT Ventures.

Medverkar gör även Miriam Olsson Jeffery, Di Digitals korrespondent i Silicon Valley, och Di:s krönikör Andreas Cervenka. De pratar om kontorshotelljätten Weworks kommande börsnotering i USA. Blir det en flipp eller flopp? 

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer