Annons

De kan vinna pris som årets startup på MEG

Vilket svenskt techbolag kommer att förändra mediebranschens framtid? Di Digital, Nyheter24, Venture Cup och G-Lab21 delar ut pris till årets startup inom mediebranschen på Mediedagarna i Göteborg. Här är årets finalister.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

På årets mediedagarna i Göteborg, den 7 - 8 april,  finns en ny priskategori: Årets startup inom mediebranschen.

Priset delas ut till ett ungt och nyskapande bolag som med modern teknik utmanar traditionella affärsmodeller och arbetssätt i mediebranschen. Bolagets produkt ska förutspås vara revolutionerande inom medie- och kommunikationsbranschen, med potential att växa till ett framgångsrikt svenskt eller ännu hellre globalt företag.

Nu är startfältet inför finalen klart. Här är de tre finalisterna:

Newsreps

United Robots

Newstag

“Bolagen utmanar en traditionell modell av mediekonsumtion och möter nya beteendemönster. Med kunder som globala och nationella mediehus så är dessa tre bolag vi säkerligen kommer höra mycket mer av. Juryn är enade – dessa tre startups är självklara som finalister till MegAward: Årets startup inom mediebranschen!” säger Frida Edman, Meg.

Finalisterna har valts ut av juryn, som består av Daniel Goldberg (redaktionschef, Di Digital), Douglas Roos (grundare Nyheter24-gruppen), Frida Edman (projektledare MEG), Peter Kurzwelly (grundare G-Lab21) och Anam Cara Ardeshir (marknadsansvarig Venture Cup).

Som Di Digital-läsare får du 20% rabatt på biljettpriset till MEG. Klicka här för att köpa din biljett!

Vinnaren koras den 7 april kl 17.00 på MEG i Göteborg. Vinnaren vinner bland annat exponeringsvärde på Meg17, medverkan i Digitalpodden, exponeringsvärde på Nyheter24, Rådgivning via Venture Cup och kontorshotell på GLab21 - förutom den extraordinära äran.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer