Annons

De köper Paolo Robertos dumpade matvaror – säljer för halva priset

Sofia Syrén är marknadschef på Matsmart som nu köper alla överblivna torrvaror från Paolo Robertos varumärke efter butiksbojkott.
Sofia Syrén är marknadschef på Matsmart som nu köper alla överblivna torrvaror från Paolo Robertos varumärke efter butiksbojkott.
Paolo Roberto erkände att han köpt sex – därefter bojkottade flera stora matvarubutiker tv-kändisens märke ”Paolos”. Nu bekräftar Matsmart att de köpt upp alla torrvaror. ”En given affär”, säger Sofia Syrén från Matsmart.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Pasta, krossade tomater, olivolja och tomatpuré. Det är produkter ur Paolo Robertos sortiment av italienska matvaror som från och med i dag säljs på Matsmart. Bakom produkterna står People’s kitchen concept AB.

Någon plats på de hyllorna hos de traditionella matvarubutikerna som Ica och Coop får de inte längre, efter att den före detta boxaren och tv-profilen erkänt sexköp.

Läs mer: Offerkoftorna klär varken Paolo eller Softbank-miljardären

”För oss var det här en given affär att göra. Det handlar om jättebra produkter som förtjänar att ätas, inte slängas”, säger Matsmarts Sofia Syrén i ett pressmeddelande. 

Matsmart kommer att sälja produkter med 50 procents rabatt och samtidigt skänka 350.000 kronor till välgörenhetsorganisationen Child10.

”Affären ger oss möjligheten att stödja en organisation som jobbar för att sexuell exploatering och människohandel ska upphöra. Det känns angeläget och mycket bra”, säger Sofia Syrén.

Totalt innehåller Paolo Robertos produktsortiment ett 80-tal produkter. Matsmart har lagt beslag på alla torrvaror, eftersom de inte kan lagerhålla eller frakta kylvaror.

Läs mer: Nya siffror: Därför vill inte äldre i karantän handla hemlevererad mat

”Vi har nyligen utökat kapaciteten på vårt lager. Det ger oss möjlighet att under en tid ta emot samtliga torrvaror från Paolos, vi hoppas nu att våra kunder ska vilja rädda dessa produkter och både bidra till minskat matsvinn och att arbetet mot trafficking går snabbare framåt”, säger Sofia Syrén.

Läs mer: Säljer Paolo Robertos överblivna matvaror – sajten kraschade

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer