Annons

Di Startup Tour landar i Göteborg – se pitchtävlingen här

Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Göteborg.
Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Göteborg. Foto: Amanda Lindgren.
Di Startup Tour fortsätter till Göteborg, då jakten på nästa techsuccé gör sitt tredje stopp på Sverigeturnén. Se hela sändningen här.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Tredje upplagan av Di Startup Tour fortsätter till Göteborg i jakten på att hitta nästa techsuccé. Under onsdagskvällen får publiken se sju bolag pitcha inför Sveriges möjligen tyngsta riskkapitaljury. 

Läs även: Här är bolagen som tävlar i Di Startup Tour Göteborg

Förutom pitcharna bjuds publiken på två gäster som intervjuas på scen. Först ut Anna Omstedt, grundare till nätverket 17, Tasteline och Meduniverse (NTL). Även den lokala profilen Alexander Hars (NTL) med bolag som System ok och Let's Deal bakom sig berättar om sin resa som entreprenör och affärsängel.

Följ hela eventet live här eller se det i sin helhet i efterhand: 

Di Startup Tour – Göteborg

Den direktsända delfinalen fortgår mellan klockan 16 och 19 den 24 oktober på Kajskjul 8.

Efter deltävlingen i Göteborg åker Di Startup Tour till Malmö den 7 november. Den stora finalen går sedan av stapeln den 28 november i Stockholm. På spel står bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Läs mer om Di Digital Startup Tour och säkra din plats i publiken på startuptour.di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer