Annons

Di Startup Tour landar i Malmö – se pitchtävlingen här

Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Malmö.
Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Malmö. Foto: Amanda Lindgren
Di Startup Tour gör sitt sista stopp i Malmö, då jakten på nästa techsuccé gör sitt femte stopp på Sverigeturnén. Förutom sju heta pitchbolag bjuds publiken på gästerna Vanja Tufvesson, från Pink Programming, och Mionix vd Carl Silbersky. Se hela sändningen här.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Tredje upplagan av Di Startup Tour fortsätter till Malmö i jakten på att hitta nästa techsuccé. Under onsdagskvällen får publiken se sju lokala bolag pitcha inför Sveriges möjligen tyngsta riskkapitaljury. 

Läs även: Här är bolagen som tävlar i Di Startup Tour Malmö

Förutom pitcharna bjuds publiken på två gäster som intervjuas på scen. Först ut är Vanja Tufvesson, grundare av kodarnätverket Pink Programming. Även den lokala profilen Carl Silbersky (NTL), techinvesterare och vd för gamerbolaget Mionix berättar om sin resa som entreprenör och affärsängel.

Följ hela eventet live här eller se det i sin helhet i efterhand: 

Di Startup Tour – Malmö

Den direktsända delfinalen fortgår mellan klockan 16 och 19 den 7 november på Moriska Palatset.

Malmö är tävlingens sista stopp innan den stora finalen som går av stapeln den 28 november i Stockholm där deltävlingarnas vinnare än en gång går upp på scen. På spel står bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Läs mer om Di Digital Startup Tour och säkra din plats i publiken på startuptour.di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer