Annons

Di Startup Tour ska kora en vinnare – se finalen här

Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar årets final av Di Startup Tour.
Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar årets final av Di Startup Tour.
Di Startup Tour går till final på Hamburger Börs i Stockholm. Se hela sändningen här.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Tredje upplagan av Di Startup Tour har nu nått finalen. Under hösten har jakten på att hitta nästa techsuccé åkt land och rike runt. Under onsdagskvällen kommer sju av Sveriges hetaste nya techbolag att pitcha inför Sveriges möjligen tyngsta riskkapitaljury. Förutom äran står 1 miljon kronor och andra fina priser på spel. 

Läs även: Här är bolagen som gör upp om miljonvinsten i Di Startup Tour-finalen

Förutom pitcharna bjuds publiken på två gäster som intervjuas på scen. Först ut är grundaren och influencern Sofi Fahrman. Efter pausen kommer miljardären och Axis-grundaren Martin Gren att gästa scenen.

Följ hela eventet live här från kl 16:30 eller se det i sin helhet i efterhand: Di Startup Tour – turnén

Di Startup Tour är pitchtävlingen som åker från Luleå i norr till Malmö i söder för att hitta Sveriges nästa techsuccé. Under årets turné har 42 bolag pitchat inför landets tyngsta riskkapitalinvesterare och sju bolag har kvalificerat sig till finalen. 

Förutom fantastiska pitchbolag har publiken bjudits på intervjuer med en rad startupgrundare, bland andra Zounds Konrad Bergström, Krys Josefin Landgård, Mapillarys Carl Silbersky, Meduniverses Anna Omstedt och Göteborgsprofilen Alexander Hars.

Finalen går av stapeln den 28 november på Hamburger Börs i Stockholm. På spel står bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Den direktsända finalen fortgår mellan klockan 16:30 och 19:30. 

Se alla artiklar om de medverkande bolagen och gästerna här. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer