Annons

Efter butiksdöden – väntar kontorsdöden?

Di Digitals reporter Jonas Leijonhufvud, Di:s analytiker Johan Wendel, och Di Digitals reporter Johannes Karlsson.
Di Digitals reporter Jonas Leijonhufvud, Di:s analytiker Johan Wendel, och Di Digitals reporter Johannes Karlsson. Foto: Di.
Teknikbolagen har i flera år slagits om att få husera i de allra mest lyxiga kontorslokalerna i centrala Stockholm. I dagens avsnitt av Digitalpodden siar vi om hur fastighetsmarknaden kan förändras av coronapandemin.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Många företag och deras anställda kan komma att införa permanent hemarbete även efter coronautbrottet. Det skulle potentiellt innebära ett hårt slag för fastighetssektorn. Med oss för att diskutera ämnet är Dagens industris analytiker Johan Wendel.

På samma tema påverkas coworking-företag som Wework negativt av coronaviruset. Ett hårt avhopp har redan drabbat den amerikanska jättens enhet i Stockholm när Sup46 byter miljö, kommer fler startups följa efter?

Dessutom pratar Di Digitals reportrar Johannes Karlson och Jonas Leijonhufvud om Tiktoks prestigevärvning från Disney och nya jätterundor i fintechbolaget Anyfin samt matleveranstjänsten Wolt.

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer