Annons
Match2one tar in 3 Mkr för att fokusera på tillväxt.

Efter miljardaffären: Cint-grundaren går in i Sting-bolag

Digitaliseringen gör datacenter till en styrelsefråga: oåtkomlig data kostar företag miljoner SPONSRAT AV Digiplex

Maxine Williams, global mångfaldschef på Facebook, är en av paneldeltagarna på Epicenter på fredagsmorgonen.

#Metoo på agendan när Facebooks mångfaldschef besöker Stockholm

Från vänster: Mark Zuckerberg, Priscilla Chan och Emma Lundberg.

Chan och Zuckerberg ger pengar till KTH-forskare

Senion, Playish, Sios och Bagpal är bland bolagen som pitchar när Startup Tour når Linköping. Jenny Nordenborg och Koshi Hamedi, både längst till höger i bild, intervjuas på scen. Foto: Kollage.

De står på scen när Startup Tour kommer till Linköping

Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:

Efter miljardaffären: Cint-grundaren går in i Sting-bolag

Match2one tar in 3 Mkr för att fokusera på tillväxt.
Match2one tar in 3 Mkr för att fokusera på tillväxt.
Cint-grundaren Bo Mattsson och Hyper Island-grundaren Fredrik Månsson går in i startupbolaget Match2one. AI-bolaget, som är antaget till Stings acceleratorprogram, tar in 3 Mkr i ny finansieringsrunda.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Match2one har genom artificiell intelligens och maskininlärningsalgoritmer tagit fram en plattform för små och medelstora företag att skapa digitala annonskampanjer. Bolaget har i dag kontor i Stockholm, London och Kiev och blev antagen till acceleratorprogrammet på Sting Accelerate i våras.

”Det här är otroligt värdefullt för våra kunder, som främst är mindre och medelstora bolag inom e-handel, eftersom de automatiskt kan rikta annonser mer effektivt och snabbare uppnå sina kampanjmål”, säger Mikael Kreuger, medgrundare och vd för Match2One.

Nu tar bolaget in 3 Mkr från en rad investerare. Bland andra går Cint-grundaren Bo Mattsson in efter att ha sålt sitt bolag till riskkapitaljätten Nordic Capital för över en miljard tidigare i år. Match2one har även attraherat andra investerare som Fredrik Månsson, grundare till Hyper Island, Ulrich Boyer, mannen bakom datainsamlingsföretaget Nepa, och två brittiska investerare från det liknande bolaget Ad2one. 

Med det nya kapitalet ska Match2one lägga allt fokus på att accelerera tillväxttakten, framförallt i Sverige och England. Bolaget har i dag en beta-version av sin tjänst och planerar att lansera den för allmänheten senare i år. 


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post