Annons

Efter svaga siffror – Twitter säljer obligationer för 600 miljoner dollar

Twitters vd Jack Dorsey fotad 2015.
Twitters vd Jack Dorsey fotad 2015.
Twitter planerar att dra in 600 miljoner dollar genom försäljning av sina första icke-säkerställda obligationer, rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till investerare.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Investerarna fick reda om detta i ett telefonsamtal med mikrobloggen på tisdagen. Bolaget siktar på att slutföra försäljningen senare under veckan med hjälp av bland annat JP Morgan Chase. Indikationerna är att den initiala räntan kan hamna på runt 4,5 procent.

Twitter brukar annars inte vända sig ofta till obligationsmarknaden för finansiering. Bolaget har endast tre utestående konvertibler på cirka 2,2 miljarder dollar, enligt S&P Global Ratings.

Twitters obligationsfinansiering kommer efter att bolaget släppt en svag delårsrapport för tredje kvartalet. Intäktstillväxten på nio procent var den lägsta sedan 2017 och under analytikernas förväntningar.

Läs mer: Jack Dorseys Afrika-flytt fick Twitter och Square på fall 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer