Annons
Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:

Elon Musk i möte med Donald Trump

Elon Musk, grundare av tesla, och Donald Trump.
Elon Musk, grundare av tesla, och Donald Trump.
Elon Musk är en av personerna i USA:s techelit som väntas delta på Donald Trumps möte på onsdag. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

På onsdag kommer Donald Trump att hålla ett möte i New York med olika ledare inom techindustrin. Förutom representanter från Google, Amazon och Apple kommer även Tesla-grundaren Elon Musk att delta, enligt källor till The Wall Street Journal.

Anledningen till mötet är att förbättra relationen mellan den kommande regeringen och tech-bolagen. Donald Trump har tidigare gått ut med att han vill att en större del av de stora techjättarnas produktion ska ske i USA. 

Den som arrangerar träffen är Paypal-grundaren Peter Thiel, som är verksam i Trumps övergångsteam. Entreprenörern gav även Trump finansiellt stöd under den amerikanska valkampanjen.

Läs även: Techmiljardären Peter Thiel börjar jobba för Trump

Peter Thiel och Elon Musk har ett nära förflutet och arbetade tillsammans när Elon Musks X.com slogs ihop med Peter Thiels PayPal. Thiels riskkapitalbolag Founders Fund är också ett av bolagen som står bakom Elon Musks rymdbolag SpaceX.

Läs även: Elon Musk är den mest beundrade startup-grundaren

Finwire / Di Digital


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post