Annons

Enkät: Vilket är Sveriges hetaste techbolag?

Frågan alla alltid ställer sig är vilket techbolag som blir nästa världssuccé. Di Digital frågade deltagarna på Sting Day vilket svenskt bolag de tycker är hetast just nu.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Sara Mattsson, Projektledare för kommunikation på Industrifonden

”Jag tycker Sellpy är väldigt spännande. De växer fort och har en enkel idé som alla kan relatera till. Jag har testat dem flera gånger och de löser många problem för mig.”

Elin Elkehag, vd och grundare Stilla

Stilla! Vi bygger vacker teknik som löser vardagsproblem för vanligt folk. Den första produkten vi har tagit fram är att man kan sätta ett larm på till exempel sin dataväska. Om den rör sig när du är borta får du ett larm till din smartphone.”

Marta Sjögren, Investment manager Northzone

Klarna. De är ungefär på 10 procent av sin vision i dag och de växer fortfarande i samma takt som en startup.”

Joakim Höglund, grundare Marqts

”Haha, Marqts. Vi förnyar en förlegad marknad som finansindustrin är. Vi har ett fantastiskt team och har visat att vi funnit en position bland listade bolag och deras ir-avdelningar.”

Daniel Lauren, Venture partner Inventure

”Jag måste nästan säga Detectify även om jag är lite jävig eftersom vi investerat i dem. Men efter allt som hänt med Panama-läckan och med personlig säkerhet, så är det tydligt att det måste tas tag i. Vad jag hörde så var Panama Papers ett hack i Wordpress och det är exakt vad Detefectify hanterar.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer