Annons

Från noll till 400 miljoner på nio år – restaurangägaren blir teknikentreprenör

Chopchops tre grundare Hans Ye, Jimmy Wang och Tommy Wang.
Chopchops tre grundare Hans Ye, Jimmy Wang och Tommy Wang. Foto: Press.
Restaurangkedjan Chopchop ökade i fjol sin omsättning med 20 procent, trots coronapandemin, till över 400 miljoner kronor. ”Vår vision har alltid varit att bygga något stort”, säger medgrundaren Jimmy Wang, som nu exporterat koncernens egenutvecklade kassasystem Qopla till 250 andra restauranger i Sverige.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer