Annons

Fundedbyme satsar på crowdfunding för noterade bolag

Fundedbymes grundare och vd Daniel Daboczy.
Fundedbymes grundare och vd Daniel Daboczy. Foto: Press
Fundedbyme har kämpat i motvind på börsen sedan noteringen i mars. Nyligen blev det känt att de tar in nytt kapital, och nu går de ut med sin nya strategi – att satsa på noterade bolag. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Crowdfundingbolaget Fundedbymes aktie nådde nyligen nya bottennivåer, och rasade under sommaren med över 50 procent.

Nu testar de nytt, och lanserar en ny produkt – riktad mot noterade bolag. Diskussioner förs med distributionspartners och fondkommissionärer och lanseringen sker under hösten.

Läs mer: Efter raset på 94 procent – nu tar börsfiaskot in mer pengar 

”Strategin för förvärvet samt konsolideringen av Laika Consulting har varit att kunna erbjuda Fundedbymes metoder för bolag i olika faser, från såddfinansiering till pre-IPO. Nu kan vi snart även arbeta med kundbolag i noterad miljö”, säger vd:n och medgrundaren Daniel Daboczy i ett pressmeddelande.

Under lanseringsfasen kommer Fundedbyme att samarbeta med Stockpicker.

”Vi är ödmjuka inför de utmaningar och regler dessa kundbolag står inför och hoppas att vi kan bistå. Samtidigt är vi glada över möjligheten att bredda vårt erbjudande mot nya kunder, samt att kunna erbjuda våra investerarnätverk möjlighet att investera i mognare noterade bolag”, säger Daniel Daboczy. 

Läs mer: Börsfloppen Fundedbyme utser ny operativ chef 

(Finwire/Di Digital)

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer