Annons

GP Bullhound och Optimizer storinvesterar i padel-app

Per Roman på GP Bullhound tror mycket på padel som sport och på appen Playtomic i synnerhet.
Per Roman på GP Bullhound tror mycket på padel som sport och på appen Playtomic i synnerhet.
Padel som sport har växt i rekordfart på bara några år – appen Playtomic gör precis likadant: ”Padel är och förblir en mycket populär sport över hela världen”, säger vd:n Pedro Clavería.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Playtomic erbjuder en app som gör det möjligt att boka padel- och tennisbanor över hela världen. Appen fungerar också som ett socialt nätverk för sportutövare som genom tjänsten kan hitta nya spelarpartners, skapa turneringar och se rankings.

Nu tar bolaget in 20 miljoner kronor från bland annat de befintliga ägarna GP Bullhound och Optimizer Invest.

Läs mer: Succéår för Zlatans svenska bolag – fördubblar intäkterna

”Mitt team arbetar nu med hög intensitet och utvärderar spännande bolagsförvärv både i och utanför Europa”, säger Playtomics vd Pedro Clavería om ambitionen att växa med det nya kapitalet.

Redan i dag kan användare av appen boka 9000 banor på 900 klubbar runt om i Europa, meddelar företaget.

”Vi är stolta över att fortsätta stötta de extraordinära företagare som är Pedro Clavería, Pablo Carro och Felix Ruiz, och hjälpa Playtomic växa vidare och ta över världen av sportsbokningar, säger Per Roman, managing partner på GP Bullhound.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer