Annons

Grundaren räddar Daniel Wellington – ur egen ficka

Ida Brusewitz, Miriam Olsson Jeffery och Henrik Ek är reportrar på Di Digital.
Ida Brusewitz, Miriam Olsson Jeffery och Henrik Ek är reportrar på Di Digital.
Grandiosa företagsprofiler – några framgångsrika, andra misslyckade – har toppat Di Digitals läslistor den senaste veckan. Vi säger också välkommen hem till vår Silicon Valley-korre Miriam Olsson Jeffery.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det lilla influerarnätverket Adviral gick i konkurs, och det är kanske inte så speciellt i sig. Men bakom konkursen hittar vi delägaren Christen Ager Hanssen – lite av en konkursexpert. Vi har förstahandsinformation om honom som person och reder ut några av skandalnorrmannens egenskaper.

Vi pratar om hur H&M-familjen Persson bidragit till att CIA hittade Usama bin Ladins gömställe och hur Filip Tysander ska rädda sitt livsverk Daniel Wellington med pengar ur sin egen ficka.

Och vår Silicon Valley-korrespondent Miriam Olsson Jeffery summerar några av hennes starkaste minnen från åren i techmeckat, när hon nu flyttar hem till Sverige.

Det och mer i veckans avsnitt av digitalpodden.

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer