Annons

Han vill digitalisera avtalen – tar in nya miljoner av anställda

Anders Hamnes är grundaren av det digitala avtalsbolaget Oneflow.
Anders Hamnes är grundaren av det digitala avtalsbolaget Oneflow. Foto: Pressbild.
Startupbolaget Oneflow vill digitalisera alla pappersavtal för företag. Bolaget tar nu in 4,4 miljoner kronor varav närmare hälften kommer från anställda.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Techbolaget Oneflow (NTL) grundades 2012 med syfte att digitalisera avtalshanteringen för bolag. Genom sin lösning för e-avtal kan användarna skapa, signera och hantera sina avtal i en webbapplikation.

”Vi tror att PDF-avtalets tid snart är förbi och att marknaden för e-avtal kommer bli större än CRM-marknaden inom 10 år”, säger Anders Hamnes i ett meddelande.

Läs även: Deras robot ska hjälpa dig slippa p-böter: ”Det ska ta tre minuter”

Bolaget, med norrmannen och entreprenören Anders Hamnes i spetsen, har tagit in sammanlagt 10 miljoner kronor under 2017. Den senaste rundan på 4,4 Mkr leds av ängelinvesterarna Lars Appelståhl och Bengt Nilsson, båda aktiva i bolagets styrelse.

Närmare hälften av investeringen, 2 Mkr, kommer från bolagets anställda.

“Det är otroligt kul. Detta är personer som inte har så mycket sparpengar. De har så stor tro på det vi gör att de har gått ihop och satsat”, säger vd:n och grundaren Anders Hamnes.

Läs även: Superängeln vill hjälpa startup-grundare med juridiken

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer