Annons

Här är Apples nya produkter – från inställda eventet

Tim Cooks Apple har smugit ut en ny flaggskepps-Ipad med ett nytt tangentbord.
Tim Cooks Apple har smugit ut en ny flaggskepps-Ipad med ett nytt tangentbord.
Apples traditionella vårevent ställdes in till följd av coronakrisen. Men det hindrade inte techjätten från att presentera nyheter i sin produktportfölj.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Onsdagens stora nyhet från Apple är en ny version av Ipad Pro. Men det var möjligen tangentbordet som stal showen.

Produkten som går under namnet ”magic keyboard” kommer i det senaste utförandet nämligen med styrplatta – även känt som ”trackpad” – för att användare lättare kunna manövrera i de skapande-appar Apple vill lyfta fram.

Apples nya tangentbord till Ipad Pro
Apples nya tangentbord till Ipad Pro

Tangentbordet sitter heller inte fast i skärmens underkant, vilket tidigare begränsat användarens vinkel i förhållande till skärmen.

Nytt i Ipad Pro är också två nya kameror, standard och ultravidvinkel, och en så kallad Lidar-sensor. Det sistnämnda är ny teknik i en Appleprodukt och fungerar genom att laser mäter avstånd, vilket är vanligt inom byggbranschen.

Den nya modellen av Macbook Air har fått mer av en standarduppdatering jämfört med föregångaren, med snabbare processor och mer lagringsutrymme. Den presenterades också med ett lägre pris, från 12 995 kronor.

Ipad Pro kostar från 9995 kronor för den mindre modellen på 11 tum och från 12 495 kronor för den större modellen på 12,9 tum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer