Hoppa till innehållet

Här är de viktigaste kvinnliga grundarna 2017

Många av de senaste årens mest omtalade bolag har startats av kvinnor. Di Digital har listat några av de viktigaste kvinnliga grundarna 2017.

Från vårdbolag till VR-spel. Här är några av de viktigaste kvinnliga startupgrundarna just nu.

Läs mer: ”Kvinnliga grundare ska framtidssäkra tech-Sverige”

Läs mer: Di Digital lanserar pitchevent för kvinnliga grundare

Namn: Anna Ottosson

Ålder: 28

Titel: Vd och medgrundare Greta

Foto:

Foto: Jesper Frisk

Anna Ottosson lämnade mediejätten MTG 2015 för att starta vad vissa betraktar som ett av Sveriges hetaste startupbolag just nu, nämligen Greta. 

Gretas tjänst hjälper sajter, exempelvis streamingsajter, att optimera sin distribution, med hjälp av lokala nätverk och peer-to-peer-teknik. 

Läs mer: Gretas vd: ” Vi vill förändra hur internet funkar” 

Trots att bolaget befinner sig i ett tidigt skede har flera tunga investerare fått upp ögonen för teamet och tjänsten. 2016 tog Greta in drygt 9 miljoner kronor från bland annat Berlin-baserade Blue Yard Capital och Sophia Bendz (NTL) på riskkapitalbolaget Atomico (NTL). Bolaget backas även av en rad andra välkända techprofiler och de senaste månaderna har det lilla teamet vuxit genom att rekrytera från bland annat Tictail och Wrapp.

 

Namn: Stina Ehrensvärd

Ålder: 49

Titel: Medgrundare och vd Yubico

Foto:

Foto: Anna Möller

En av de starkast lysande kvinnliga startupgrundarna just nu är Stina Ehrensvärd, kvinnan bakom säkerhetsbolaget Yubico.

Yubico grundades 2007 och tillverkar och säljer en usb-sticka som garanterar säker inloggning på till exempel en internetsida eller ett privat nätverk. För varje användning genererar usb-nyckeln en unik kod som därför blir omöjlig att knäcka.

Bolaget har bland annat, tillsammans med Google, utvecklat en säkerhetsstandard för internet som man hoppas ska få samma status i USA som bank-id har i Sverige.

Läs mer: Hon nobbar riskkapitalet – gör miljonvinst i Silicon Valley

Yubico började sin resa på KTH-inkubatorn Sting. Bolagets huvudkontor ligger fortfarande i Stockholm, men Stina Ehrensvärd och hennes medgrundare och make Jakob Ehrensvärd flyttade 2010 till Palo Alto. Bolaget har 50 anställda i Sverige och Silicon Valley och räknade 2016 med att omsätta över 200 miljoner kronor och göra 20 Mkr i vinst.

 

Namn: Elina Berglund Scherwitzl

Titel: Medgrundare och CTO, Natural Cycles

Ålder: 33

Foto:

Foto: Natural Cycles 

Vare sig du vill bli med barn eller försöker undvika föräldraskap har Natural Cycles en algoritm för dig. Elina Berglund Scherwitzl lämnade 2013 sitt prestigejobb på partikelaccelatorn vid Cern i Schweiz för att se om det gick att skapa en digital affär av länken mellan kroppstemperatur och fertilitet. Sin ursprungliga data hämtade Elina Berglund Scherwitzl från kollegerna i Cern. Sedan gav hon tummen upp eller tummen ner för oskyddat sex just den dagen.

Läs mer: Natural Cycles får certifikat och storsatsar 

Fyra år och knappt 70 miljoner kronor i riskkapital senare ser Natural Cycles framtid ljusare ut än på länge. Bolaget har tidigare inte fått marknadsföra sig som preventivmedel, men fick i februari grönt ljus i och med att certifikatbolaget Tüv Süd gav appen sitt godkännande. Med reklamförbudet undanröjt bör man i år kunna överträffa fjolårets omsättning på 18 Mkr.

 

Namn: Mai Thai och Nanna Stranne

Titel: Vd och medgrundare respektive medgrundare av Sigmastocks

Ålder: 29 respektive 31 år

Foto:

Foto: Sigmastocks

Mai Thai och Nanna Stranne, uppvuxna i Göteborg, lärde känna varandra när de studerade industriell ekonomi på Chalmers tekniska högskola. 2014 grundade de fintechbolaget Sigmastocks tillsammans med Chalmersprofessorn Carl Lindberg efter att tröttnat på bristen på innovation i den traditionella finansbranschen.

Läs mer: Tunga profiler med när Sigmastocks fyller på kassan

Sigmastocks utmanar fondförvaltare och låter användare investera direkt i aktier i stället. Grundarna har tagit fram ett automatiskt investeringsverktyg, som skapar en stabil aktieportfölj för långsiktigt sparande.  Med sina höga avgifter har traditionella Sverigefonder ingen chans att slå Sigmastocks på sikt, hävdar Mai Thai och Nanna Stranne. I dag använder cirka 2.000 kunder tjänsten mot en månadsavgift.

I februari tog Sigmastocks in 8 Mkr i en ny runda. Både Collector-grundaren Lena Apler och affärsängeln Bo Mattsson fanns med bland investerarna.

 

Namn: Jenny Nordenborg

Titel: Medgrundare och vd för Neat Corporation

Ålder: 29

Foto:

Neat Corporation (NTL) är ett spelbolag verksamma inom det heta området virtual reality, eller VR. Bolaget grundades av Jenny Nordenborg och Joachim Holmér redan 2013 och har tidigare tagit fram ett plugin till spel. De senaste åren har bolaget arbetat med att ta fram VR-spelet Budget Cuts som redan innan lanseringen fått mycket uppmärksamhet både i spelkretsar och på konferenser.

Läs mer: Hon är stjärnan bakom Sveriges hemligaste spelsuccé 

Jenny Nordenborg har arbetat med spel i tio år och förutom att arbeta med det kommande VR-spelet är hon även rådgivare till bland annat spelstudion Srvive.

Neat Corporation har tackat nej till externt kapital och har från starten gått med vinst.

 

Namn: Faviana Vangelius

Titel: Medgrundare och vd för Svrvive

Ålder: 29

Foto:

Foto: Svrvive

Ett av förra årets mest omtalade spelbolag var Svrvive. Trots att bolaget grundades så sent som under våren 2016 har man redan lyckats locka till sig 15 Mkr i riskkapital från ett bolag med koppling till Lundin Oil-sfären och Vostok New Ventures. 

Spelstudion Svrvive tar fram science fiction-äventyr i VR-miljö och har rådgivare som spelutvecklaren Jenny Nordenborg, Rickard Steiber, vr-chef på den taiwanesiska jätten HTC och Sofia Sheppard, tidigare juridisk rådgivare på Spotify. 

Läs mer: Oljemiljoner till svenskt virtual reality-bolag 

Innan Svrvive har Faviana Vangelius varit med och grundat techbolaget Greetify och e-handelssajten Lekologiskt.

 

Namn: Josefin Landgård

Titel: Operativ chef och medgrundare av Kry

Ålder: 33

Foto:

Den digitala vårdcentralen Kry grundades 2014 av Josefin Landgård tillsammans med Joachim Hedenius, Johannes Schildt och Fredrik Jung Abbou. Via Krys app kan patienter  träffa läkare genom videomöten för att få tillgång till primärvård som inte kräver en fysisk undersökning. 

Företaget själva uppgav i augusti i fjol att 30 000 svenskar har börjat använda tjänsten.

Läs mer: Kry tar steget in i Norge 

Från starten fram till juni 2015 var Josefin Landgård vd på Kry, därefter gick hon över till rollen som operativ chef. Tidigare har hon varit vd på prenumerationstjänsten Glossybox. Hon är utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm där hon har tagit en master i management.

I augusti i fjol säkrade Kry 60 Mkr i finansiering från riskkapitalbolagen Creandum, Index Ventures och Project A Ventures. Pengarna ska användas till en expansion i Europa.

 

Namn: Leyla Sarac

Titel: Medgrundare av Digitaltolk

Ålder: 50

Foto:

Leyla Sarac startade Digitaltolk tillsammans med Virpal Singh hösten 2015 efter att de engagerat sig för flyktingar som precis anlänt till Stockholm. De fick veta att det kan ta upp till en halvtimme innan till exempel en vårdcentral får tag på en tolk.

Lösningen blev en app underlättar för sjukvården och andra kunder att boka frilanstolkar. I fjol omsatte bolaget drygt en miljon kronor och räknar med en omsättning på minst 5 Mkr i år. Grundarna utvecklar också en app för realtidsöversättning i samarbete med Microsoft och Tele2.

Läs mer: Efter flyktingkrisen – rusning till deras tolkapp

Leyla Sarac var med och startade en av de första e-handelssajterna inom B2B i slutet av 1990-talet, men bolaget gick i konkurs när it-bubblan sprack. Den största delen av sin karriär har hon arbetat med affärsutveckling. Hon är specialist inom idrott och hälsa och har bland annat startat Sveriges första innovationstävling, Shine, inom området, samt varit med och författat den nationella agendan för idrott och hälsa.

 

Namn: Kenza Zouiten

Titel: Grundare av det digitala modehuset Ivyrevel

Ålder: 25

Foto:

Foto: Press

Kenza Zouiten var tonåringen som blev Sveriges mest populära bloggare när hon började skriva om sitt liv 2006. Då var hon 15 år, gick på Cybergymnasiet i Stockholm. I dag är hon en framgångsrik entreprenör och bloggare.

Kenza startade sitt eget bolag redan som 16-åring och har sedan dess fått medverka i reklamkampanjer, varit modell och jobbat som reporter för bland annat MTV där hon rapporterat från MTV Europé Music Awards. Hon har också hunnit vara programledare och medverkat i Let’s Dance.

Läs mer: Kenza och Googles app gör kunderna till designers 

2013 startade hon klädmärke Ivyrevel tillsammans med Aleksander Subosic, Dejan Subosic och Gustav Springfeldt. I dag är klädmärket ett digitalt modehus, med bland annat klädjätten H&M som delägare. Ivyrevel har också samarbetat med Google för att erbjuda en tjänst där användarna kan designa sina egna kläder.

 

Namn: Stina Bergfors

Titel: Grundare av United Screens 

Ålder: 44

Foto: Sammy Steen

Foto: Sammy Steen

Hon har kallats för Sveriges nätdrottning. 2013 lämnade Stina Bergfors sin chefspost på sökjätten Google för att grunda Youtubenätverket Uniteds Screens, en plattform som i dag består av 500 av Nordens mest populära onlineprofiler.

United Screens fungerar som ett sälj- och rättighetsbolag som hjälper filmskapare på Youtube att få in pengar på sin publik genom annonsförsäljning, kommersiella samarbeten och vidareförsäljning av programrättigheter.

Läs mer: United Screens vill ta in ny storägare 

Stina Bergfors tog klivet in i mediesverige 1999, då hon anställdes på TV3:s annonsavdelning. Efter det gick karriären spikrakt uppåt och blott åtta år senare var hon chef för svenska  Google. Hon har beskrivits som driven, målmedveten och med goda chefsegenskaper. Under hennes tid på sökjättens svenska gren ökade antalet anställda från 15 till över hundra. 

Utöver sitt arbete på United Screens sitter Stina Bergfors i styrelserna för Ikea samt i klädjätten H&M.

 

Namn: Emma Rosman

Titel: Vd och medgrundare Welcome 

Ålder: 28

Foto: Gry Johansson

Welcomes grundare Tobias Rosman, Kim Wijk, Emma Rosman och Klarnas medgrundare Niklas Adalberth (th). Foto: Gry Johansson

Hösten 2015, mitt under brinnande flyktingkris, kläckte makarna Tobias och Emma Rosman en idé - varför inte skapa en tjänst som hjälper människor att mötas. Så föddes appen Welcome. Paret tog hjälp av personer boende på asylboenden och en rad olika organisationer för att landa i vilken funktionalitet appen skulle ha. Efter sju veckors intensivt arbete lanserades en webbversion.

Läs mer: Techmiljardärer investerar i flyktingapp 

Grundaren Emma Rosman har i dag rollen som vd för Welcome. Hon är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare arbetat på både Blocket och Uber. I juni 2016 tog Welcome in 4 miljoner kronor från Klarna-grundaren Niklas Adalberth och Avito-grundarna Jonas Nordlander och Filip Engelbert.

 

Namn: Elin Elkehag

Titel: Vd och grundare av Stilla

Ålder: 39

Foto:

Elin Elkehag satsade bokstavligen allt hon hade på Stilla, den lilla runda rörelsedetektorn som fästs på till exempel en handväska och som skickar en signal till användarens mobil om någon flyttar på väskan. Stilla kan användas både till att stoppa stölder och till att undvika att man glömmer eller tappar bort sina saker. I höstas samlade Stilla nästan 700.000 kronor, mer än tre gånger det uppsatta målet, på crowdfunding-plattformen Indiegogo.

Läs mer: Svensk design erövrar Las Vegas

Elin Elkehag har tidigare grundat Hanelin of Sweden, ett bolag som sålde minnen paketerade i USB-smycken, arbetat på bland annat Ericsson och varit mentor på startuphuben SUP46 i Stockholm. 2014 bestämde hon sig för att lämna allt hon hade i Sverige och flyttade till Silicon Valley där hon blev strategichef på hårdvaruinkubatorn Wearable World, lärde sig att programmera hårdvara och fick idén till Stilla. Bland annat tidigare departementsrådet Gunvor Engström och tidigare NHL-proffset Mattias Weinhandl har investerat i bolaget. Målet är att lansera produkten brett både i Sverige och i San Francisco under våren.

 

Namn: Kristina Lagerstedt och Susanne Staaf

Titel: Medgrundare och vd respektive medgrundare av 1928 Diagnostics

Ålder: 40 respektive 42 år

Foto: Amanda Lindgren

Susanne Staaf på 1928 Diagnostics. Foto: Amanda Lindgren

1928 Diagnostics (NTL) är ett medtech-bolag som utvecklar en tjänst för diagnostik av antibiotikaresistenta bakterier. Genom bolagets teknik kan resistenta bakteriers DNA analyseras så att det blir möjligt för sjukhusen att sätta in rätt typ av antibiotika direkt.

Bolaget bildades i februari 2014 av forskartrion Kristina Lagerstedt, Susanne Staaf och Erik Kristiansson med bakgrund från Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Astrazeneca och Chalmers Tekniska högskola. Bolaget var tidigare även en del av Chalmers Ventures företagsaccelerator. 

Läs mer: Startup Tour-finalisten vill rädda antibiotikan 

1928 Diagnostics verktyg används i dag på tre sjukhus i Sverige men har även fått propåer av sjukhus, myndigheter och forskningslabb i Europa. 

 

Namn: Marjon Wohlen

Titel: Medgrundare och vd för Mitigram

Ålder: 46

Foto:

Mitigram grundades i början av 2014 och är en kommunikationsplattform för banker och exportföretag, tänkt att användas i förhandlingar om säkring och finansiering av internationell handel. Mitigram har sedan starten lockat till sig över 20 banker, sju storbolag och två exportkreditorgan som kunder.

Läs mer: Mitigram växer med investering av Moor 

Sedan starten har bolaget tagit in cirka 11 miljoner kronor i externt kapital av riskkapitalbolaget Moor. Marjon Wohlén har tidigare arbetat med system för finansiell riskhantering på bland annat Trema och IT2 Treasury Solutions. 

 

Namn: Sofie Lundström

Titel: Medgrundare och vd för Toborrow

Ålder: 33

Foto: Amanda Lindgren

Foto: Amanda Lindgren

Låneplattformen Toborrow grundades av bland andra Sofie Lundström och Andreas Thorstensson, numera investerare på EQT Ventures. Tjänsten lanserades på hösten 2014 och bygger på affärsidén att låta privatpersoner låna ut pengar till småföretag på en plattform där räntan sätts via ett enkelt auktionsförfarande.

Toborrow har tagit in drygt 25 miljoner kronor från NFT Ventures och medgrundaren Lyndon Dodd.

Läs mer: Ljusning för lånetjänsten Toborrow – tar in 6,5 miljoner 

Sofie Lundström har innan Toborrow arbetat på Handelsbanken, Lehman Brothers och Credit Agricole CIB.

 

Tau Petersson

Titel: Medgrundare av Stunlock Studios

Ålder: 29 

Foto:

Foto: Jesper Frisk

Stunlock Studios grundades av Tau Petersson och studenter från spelutbildningen på Högskolan i Skövde. Där pluggade hon datorspelsgrafik fram till 2010. I september 2016 lanserades bolaget sitt flaggskeppsspel Battlerite. På en månad sålde spelet i 300 000 exemplar och drog enligt Di Digitals beräkningar in om kring 35 miljoner kronor.

Läs mer: Braksuccé för ännu ett svenskt spel 

Våren 2016 gick Skövdebaserade Coffe Stain, som ligger bakom spelsuccén Goat Simulator, in med en miljoninvestering i Stunlock.

 

Namn: Martina Elm

Titel: Vd och medgrundare av Confetti

Ålder: 30

Foto:

Foto: Confetti

Eventplattformen Confetti grundades 2014 utan att ta in något externt kapital. Den kan sägas konkurrera med Facebooks eventfunktion. Deras koncept ska göra det snabbt och enkelt att göra snygga hemsidor för konferenser, techevent, bröllop och fester utan att man ska behöva koda eller designa något själv. Fördelen för företag jämfört med om de använder Facebooks funktion är bland annat att de får tillgång till mejladresser som de kan återkoppla till. Hon grundade bolaget tillsammans med Jonny Strömberg och Johannes Edelstam.

Läs mer: "Vi uppmuntras bara bli prinsessor och delfintränare" 

Hon är även initativtagare till utvecklarkonferensen Nordic.js och har grundat och drivit Hackaway som anordnar hackathons och jobbat på Hyper Island, där har hon även läst kurser i digital kommunikation och strategi.

 

Namn: Kristina Kockum

Titel: Medgrundare, Froda

Ålder: 33

Foto: Carl Lemon

Foto: Carl Lemon

Namibia, Botswana, Uganda, Gävle, Sandviken. På samtliga platser har Kristina Kockum bidragit till att hjälpa småföretagare. Först vid den svenska acceleratorn Global Business Labs, som har verksamhet i just dessa afrikanska länder, och numera på Froda, en tjänst för företagslån som tidigare hette Monetise.

Froda erbjuder lån upp till en miljon kronor till småföretag och baserar sin kreditvärdering på bland annat bolagens kassaflöde. Återbetalningen sker varje dag under en kortare tid, såsom sex månader. Affärsidén riktar sig till restauranger som vill utvidga sina kök eller andra typer av verksamhetsnära investeringar.

Läs mer: Tio heta bubblare inom fintech 

Än så länge är Frodas redovisade inkomster blygsamma. Bolaget redovisade ett räntenetto på 196 000 kronor för 2015. Men flera profilerade investerare tror på idén. Den tidigare Avanza-chefen Nicklas Storåkers, bolagets ordförande, var bland investerarna när bolaget tog in 12,5 miljoner kronor i kapital för två år sedan, enligt den senaste årsredovisningen. I maj fyllde man på kassan med ytterligare 5 miljoner kronor som kom från bland andra Mikael Walther, tidigare vid hedgefonden Cevian.

 

Namn: Katharina Welin och Maja Magnusson

Titel: Grundare Happytail

Ålder: Båda är 32 år

Foto:

Foto: Happytail

När entreprenören Katharina Welins hund Miro gick bort kändes det för tidskrävande att skaffa en ny. Samtidigt saknade hon umgänget.

”Det fanns ingen naturlig plattform som förenklade livet för hundägare”, säger hon i dag.

Läs mer: King-grundare investerar i hund-app 

Svaret blev Happy Tail, som hon tillsammans grundade med Maja Magnusson, en kurskamrat från masterprogrammet på Handelshögskolan. För två år sedan deltog Happy Tail i Stings acceleratorprogram och i november 2015 lanserades appen. I dag har man nått 4 000 användare och lockat till sig kapital från bland andra King-grundaren Lars Markgren. Nyligen fyllde Happy Tail på kassan med 1 miljon kronor från Erlang Solutions, som står bakom teniken i en ny version av Happy Tails app som släpps under mars månad.

 

Annelie Lundström

Titel: Vd för Minalyze

Ålder: 40

Foto:

Foto: Privat

Kvinnliga startupgrundare återfinns inte bara inom it. Annelie Lundström är vd och grundare av det digitala analysföretaget Minazyle, som utvecklat en teknik som bolget hoppas ska  revolutionera gruvsektorn. 

I slutet av 00-talet läste hon sin masterutbildning på Chalmers entreprenörsskola i Göteborg. Hon hade tidigare läst industriell ekonomi och 2009 kom ett borrföretag till Chalmers entreprenörsskola för att se om det var möjligt att snabbt analysera så kallade borrkärnor, efter grundämnen och koncentration. En analys som då tog väldigt lång tid. Det var en uppgift som Annelie Lundström och hennes kollega Mikael Arthursson tog sig an.

Resultatet blev Minalyze. Bolaget lanserade sin första prototyp redan 2011 och har i dag etablerat sig på den heta gruvmarknaden Australien.

”Gruvindustrin är tuff, men i Australien uppskattar de verkligen svensk teknik. Varken jag eller min medgrundare är från gruvindustrin. Vi är ju ingenjörer. Men att vi kan komma in och göra något där som är för att stanna, det är rätt häftigt”, säger Annelie Lundström 


Mer om kvinnliga tech-grundare i senaste Digitalpodden:

https://embed.acast.com/digitalpodden/femalefounders-snapsborsdebutochspotifysnyauppkop

Du hittar även Digitalpodden på Acast och direkt i iTunes


Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl

Innehåll från Visma AmiliAnnons

Inkassobolaget utmanar branschen ”Vi är en del av lösningen”

Visma Amili rapporterar en tvåsiffrig tillväxt och en stark marginal för andra året i rad.  Vidareutvecklingen av bolagets produkterbjudande med fokus på smarta fakturor, tillsammans med stora investeringar i både organisation och teknisk infrastruktur, har visat sig avgörande för bolagets starka resultat.

Trots försämrat konjunkturläge rapporterar Visma Amili, som levererar tekniska lösningar inom faktura-, påminnelse- och inkassohantering, en tillväxt på 14% under 2023. 

Magnus Månsson, vd på Visma Amili, betonar värdet av bolagets investering i teknisk infrastruktur. En satsning som gör det möjligt att erbjuda en helhetslösning som avlastar kundernas egen ekonomiavdelning. Med ett utökat fokus på att optimera fakturaprocessen och erbjuda lösningar som frigör tid och förbättrar likviditeten för kunderna, har Visma Amili förstärkt sin position som en stabil och pålitlig partner för både företag och myndigheter.

– Våra kunder vill inte ägna sig åt kravhantering, men måste få betalt för sina tjänster. Att fler kunder använder oss redan på fakturastadiet möjliggör för en stabil affärsmodell som gynnar både oss och våra kunder, förklarar Månsson.

Kundcentrerad utveckling främjar en sund kreditmarknad

Under det gångna året har Visma Amili lagt stor vikt vid att stödja en sund kreditmarknad. Genom att hantera förfallna fakturor på ett schysst och effektivt sätt sätter Visma Amili människan i fokus. En viktig satsning är den egenutvecklade betalplattformen som ger fakturamottagaren tillgänglighet dygnet runt, möjlighet att välja bland flera betalningsalternativ och realtidsåterkoppling på över 70 olika språk.

– Vi är en del av lösningen, inte en förvärrande faktor i ekonomisk utsatthet. Vårt uppdrag är att främja en sund kreditmarknad och våra satsningar speglar vårt engagemang för att uppnå det målet, säger Månsson.

Expertkompetens från en av Europas ledande koncerner

Trots betydande investeringar i både organisation och teknisk infrastruktur har Visma Amili lyckats behålla en stark marginal på 24%. Ett resultat som vittnar om företagets engagemang för att leverera produkter som ger verkligt värde till kunder.

Visma Amili ingår tillsammans med 180 andra produktbolag i Visma-koncernen, en av Europas ledande leverantörer av affärskritisk mjukvara. Koncernen har levererat en exponentiell tillväxt de senaste 20 åren och rapporterade 2023 en tillväxt på nästan 2,4 miljarder euro. Tillgången till global kompetens och resurser stärker Visma Amilis tekniska utveckling och möjliggör ännu effektivare och säkrare produkter.

I en tid av ökad konkurrens fortsätter Visma Amili att utmana branschen. Med visionen om att vara en framstående leverantör av molnbaserade faktura-, påminnelse- och inkassolösningar, ligger bolagets fokus på att leverera lösningar som optimerar och automatiserar företags och myndigheters ekonomiska processer.

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Visma Amili och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera