Annons

Här är Löwengrips nya investering

Från vänster: Robin Jakobsson, medgrundare och systemarkitekt på Wavy, Ida Backlund, Isabella Löwengrip, Fredrik Ampler, medgrundare och vd och Miriam Nilsson, medgrundare samt sälj- och marknadschef.
Från vänster: Robin Jakobsson, medgrundare och systemarkitekt på Wavy, Ida Backlund, Isabella Löwengrip, Fredrik Ampler, medgrundare och vd och Miriam Nilsson, medgrundare samt sälj- och marknadschef. Foto: Josefine Hellgren
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip kliver in som investerare i frisörbokningstjänsten Wavy. Tillsammans med Rapunzel-grundaren Ida Backlund investerar hon ”några miljoner” i bolaget.  
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Bloggprofilen och entreprenören Isabella Löwengrip (NTL) har på allvar börjat att etablera sig som investerare i techbranschen och har tidigare klivit in i graviditetsappen Natural Cycles som ägare. Nu gör hon ytterligare en investering i frisörbokningstjänsten Wavy, rapporterar Breakit.

Investeringen görs tillsammans med entreprenören Ida Backlund, som grundat löshårsbutiken Rapunzel, som förra året omsatte över 100 miljoner kronor.

Läs mer: Reklamstopp slår mot Natural Cycles tillväxt

Exakt vilken summa de kliver in med i Wavy är okänt men enligt Isabella Löwengrip handlar det om ”några miljoner”. Isabella Löwengrips investering görs delvis med kapital men också med medieutrymme då tjänsten kommer att marknadsföras genom hennes kanaler.

“I den här branschen är det verkligen först till kvarn. Vi blir ett riktigt bra team nu med bra kontakt med frisörsalonger sedan tidigare. Av de 1,3 miljoner läsare jag har är det ett antal frisörer”, säger Isabella Löwengrip till Breakit.

Det har dykt upp ett antal startupbolag inom skönhetssektorn och konkurrensen hårdnar. Men Wavy riktar sig mot frisörsalongerna, i stället för mot konsumenterna. Med hjälp av bolagets tjänst ska frisörernas bokning och planering förenklas.

Läs mer: Sajt för skönhetssalonger tar in 9 miljoner

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer