Annons

Har du nästa stora mat-innovation? Pitcha på Food Tech 2020

Prins Carl Philip och fjolårets vinnare Björn Lagerman, Beescanning
Prins Carl Philip och fjolårets vinnare Björn Lagerman, Beescanning
Succén från förra året är tillbaka. Den 12 mars går Food Tech-konferensen 2020 av stapeln i Örebro konserthus. Nu kan du anmäla ditt företag till den spännande pitch-tävlingen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Den 12 mars är det äntligen dags igen. För tredje året i rad presenterar Di Digital och Alfred Nobel Science Park Food Tech, ett framtidsorienterat samarbete där innovativa Food Tech-bolag, makthavare och investerare möts. 

Det blir en heldag på Örebro konserthus med paneldiskussioner, tal och framför allt en pitch-tävlig där sju startups gör upp om segern. Vinnaren får ta emot pris av Prins Carl Philip. Nu har du möjlighet att anmäla ditt företag till tävlingen.

Food Tech riktar strålkastarljuset på gränslandet mellan teknik och livsmedel. Förutom möjligheten att delta i pitch-tävlingen får du även chans att träffa och visa upp ditt företag för investerare och några av de tyngsta beslutsfattarna inom livsmedelsindustrin.

Bland annat kommer Per Strömberg, vd för Ica-gruppen, Andreas Stenberg, vd för Årets kock, och Sanna Norén, sustainability manager för Choice, att finnas på plats på scen. Food Tech 2020 är en grogrund för idéer och innovationer, och en mötesplats för personer som vill revolutionera matindustrin.

Se programmet här. 

I fjol tog Beescanning hem tävlingen med sin app som gör det möjligt för biodlare att få koll på binas hälsa och se om de drabbats av parasiter. Det gav företaget en plats i Di Digital StartUp Tour och en resa till Hongkong.

Läs även: Prinsen prisade appen: ”Framtiden för foodtech ser ljus ut” 

Har ditt företag lösningen på morgondagens frågor i livsmedelsindustrin? Ta chansen och anmäl dig i dag.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer