Annons

Helgspecial: Fiaskon och succéer från året tekniksektorn släpptes in i finrummet

Delar av Di Digitals redaktion.
Delar av Di Digitals redaktion. Foto: Jesper Frisk.
Amazon, artificiell intelligens, bitcoin, börsnoteringar, cybersäkerhet, Elon Musk Kina, kursrusningar, gig-apparna och 5g-nätet står i fokus. I denna helgspecial av Digitalpodden lyfter vi fram det bästa och sämsta från tekniksektorn under 2020, samtidigt som vi siar om vad som händer nästa år. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Di Digitals nyhetschef Ida Hansson Brusewitz bjuder in reportrarna Johannes Karlsson, Henrik Ek, Marianne Agazzi och Evelina Nedlund till studion. 

Vi summerar 2020, som blev ett år då tekniksektorn släpptes in i finrummet på allvar på grund av coronapandemin. Dessutom lyfter vi fram de viktigaste trenderna som du måste ha koll på under nästa år.

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer