Annons

”Idén med en elscooter på Stockholms gator är rimlig”

Di Digitals reportrar Mimi Billing och Fredrik Björkman rattar veckans avsnitt av Digitalpodden.
Di Digitals reportrar Mimi Billing och Fredrik Björkman rattar veckans avsnitt av Digitalpodden.
Elscootern Voi släpps ut på Stockholms gator, Di Digital har testat dem. Digitalpodden avhandlar dessutom politikernas synlighet på sociala medier och Foodoras satsning på egna kök.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det svenska startupbolaget Voi har lanserat sina elscootrar på Stockholms gator. Kan gigekonomin kombineras med uthyrning av elscootrar?  

Hur stor påverkan kommer sociala medier ha i valet? Di Digitals reportrar Fredrik Björkman och Mimi Billing går igenom hur bra partiledarna gör ifrån sig på Instagram och Facebook. 

Foodora kommer att utöka sin business genom att satsa på egna kök framöver. Digitalpodden diskuterar hur satsningen kan påverka lönsamheten för bolagets utkörningar. 

Lyssna på veckans avsnitt här:

https://embed.acast.com/digitalpodden/denhatadeochalskadeelscooternlanserasisverige

Du hittar även Digitalpodden på Acast och direkt i iTunes


Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer