Annons

Ikea testar startup för att förbättra e-handeln

Instabox grundare Johan Lundin, Alexis Priftis och Staffan Gabrielsson.
Instabox grundare Johan Lundin, Alexis Priftis och Staffan Gabrielsson.
Ikea ska testa att leverera varor köpta på e-handeln till smarta skåp från startupbolaget Instabox. Försöket startar redan i dag. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Ikea utvärderar frakttjänsten Instabox för att göra sin e-handel mer flexibel. Leveransalternativet ska göras tillgängligt för kunder i Storstockholm från och med idag, onsdag, och faller testet väl ut kan samarbetet rullas ut för kunder runt om i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Våra kunder ska kunna handla var, hur och när de vill. Ibland vill man åka till varuhusen, ibland handla online – ta med själv eller få det hemlevererat. Och nu testar vi möjligheten att hämta Ikea-paket hos Instabox", säger Freddy Johansson, utvecklingsansvarig i Stockholm hos Ikea Sverige, i ett pressmeddelande.

Leveransalternativet kommer att vara tillgängligt för främst mindre heminredning som köksartiklar, soffklädslar och dekoration. Runt 70 utlämningsställen kommer att finnas att välja bland inledningsvis. 

Läs mer: Instabox ökar takten – tar in 46 miljoner till sina smarta skåp 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer