Annons

Isabella Löwengrip stoppar USA-planer

Isabella Löwengrip grundade det självbetitlade sminkmärket 2013. Hon äger det tillsammans med Pingis Hadenius.
Isabella Löwengrip grundade det självbetitlade sminkmärket 2013. Hon äger det tillsammans med Pingis Hadenius. Foto: Jesper Frisk
Löwengrip Beauty är kassakon i Isabella Löwengrips bolagsbygge. Planerna för USA har tidigare varit storslagna – men nu står det klart att bolaget stoppar lanseringen helt. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Isabella Löwengrip har nyligen, i ett antal bloggposter, börjat måla om bilden av hennes affärsimperium. Bland annat har hon berättat att skönhetsmärket Löwengrip Beauty halverat omsättningen mellan 2018 och 2019. 

Läs mer: Kris för Löwengrips skönhetsbolag – omsättningen halverad 

I samma inlägg berättade hon också att ekonomin nu är så tuff att hon pausar USA-lanseringen och att stänger flera marknader för Löwengrip Beauty. Fokus fortsatt är Skandinavien och Tyskland.

Nu skriver Isabella Löwengrip på sin blogg att Löwengrip Beauty avbryter USA-lanseringen helt innan årsskiftet, något som Breakit var först med att uppmärksamma. 

”Drömmar som krossas och det ger mig en kolossal ångest. Det är inte ljust i tunneln än men snart kommer det nog”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Hon hade tidigare planer på att driva den så kallade ”robot-influncern” Gabrielle Löwengrip som skulle vara en virtuell klon av henne själv. Skönhet var Gabrielle Löwengrips fokus, och hon skulle bo i en våning på Manhattan. På den senaste bilden, postad i december förra året, skymtar en produkt av Löwengrip Beauty. 

I maj tidigare i år berättade hon att hon slutar att ge intervjuer i Sverige. 

”Det känns i varenda cell i kroppen att vi börjar ”lämna” Sverige. Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags”, skrev hon då på sin blogg. 

Läs mer: Kändisarnas bolag – så mycket tjänar de 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer