Annons

Izettle rullar ut Swish-lösningar i Norge och Danmark

Betaltjänsten Izettle gör det nu möjligt för användare att använda de danska, norska och brittiska motsvarigheterna till Swish.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det är danska Mobile Pay, norska Vipps och brittiska Pay By Bank som integreras i Izettles betaltjänst. 

"Vi ser en alltmer fragmenterad betalningsvärld i takt med att länder ansluter ny teknik på olika sätt och i varierande takt. För att inte företag ska tappa försäljning så måste alla företag tillgodose sina konsumenters specifika betalningsönskemål. Och det betyder lokala mobila betalningar i många länder”, säger Izettles vd Jacob de Geer (NTL).

Nyheten om att Izettle (NTL) integrerar danska Mobile Pay, norska Vipps och brittiska Pay By Bank på sin plattform släpptes under konferensen Money 20/20 i Köpenhamn, när Jacob de Geer talade om hur man bygger nästa generations betalningslösningar. Enligt Jacob de Geer ansluter sig 1000 nya mindre företag till Izettle varje dag.

Läs mer: Därför tvingas Izettle samarbeta med Swish 

"Vi ser en explosion av mindre bolag, alla med helt olika kulturer, helt olika förutsättningar, krav och önskemål – men alla med en sak gemensamt och det är att de vill lyckas och lyckas bättre än konkurrenterna”, sade han.

I Danmark finns appen Mobile Pay installerad på 9 av 10 telefoner, enligt Jacob de Geer.

I mitten av maj meddelade Izettle att det från och med sista juni ska vara möjligt för bolagets kunder att ta betalt med Swish (NTL) via Izettles mjukvara.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer