Annons

Jacob de Geer om Paypal-affären: "Inget är klart innan det är klart"

Izettles vd och medgrundare Jacob de Geer.
Izettles vd och medgrundare Jacob de Geer. Foto: Jesper Frisk
Affären mellan Izettle och Paypal skakade om fintech-Sverige. Men än så länge är inget helt klart, säger bolagets grundare.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

I maj briserade bomben. Amerikanska betaljätten Paypal köper svenska iZettle för motsvarande 19,2 miljarder kronor. I stället för en rekordnotering på Stockholmsbörsen blir Izettle en del av det amerikanska bolaget.

Läs mer: Affären klar: Paypal köper svenska Izettle 

Affären gör grundarna Jacob de Geer och Magnus Nilsson till miljardärer. Även svenska riskkapitalbolag och internationella investerare kommer att göra en fin peng på affären.

Men än så länge verkar det inte riktigt som att allt är färdigt, om man ska tro medgrundaren och vd:n Jacob de Geer. Från scenen på konferensen Sthlm Tech Fest berättade han att affären med Paypal inte är låst till 100 procent.

Läs mer: Izettle-grundarna blir it-miljardärer på affären 

”Inget är klart innan det är klart. Teoretiskt sätt kan vad som helst hända, men det ser bra ut”, sa grundaren.

Än så länge verkar det dock inte vara något som står i vägen för att affären ska gå igenom. Enligt vad som tidigare har kommunicerats ska affären vara klar när som helst, under tredje kvartalet i år.

Jacob de Geer kommer att fortsätta som vd för Izettle även efter det att bolaget slukats av Paypal.

Läs mer: Spelet bakom Paypals svenska köp: Så stängdes hemliga jätteaffären 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer