Annons

Jakten på Sveriges hetaste startupbolag är i gång – sök till Di Startup Tour 2018

Doctrin segrade i Startup Tour 2017 och vann därmed bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Nu drar vi igång jakten på Sveriges hetaste startup 2018!
Doctrin segrade i Startup Tour 2017 och vann därmed bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Nu drar vi igång jakten på Sveriges hetaste startup 2018! Foto: Jesper Frisk
För tredje i året i rad kommer Di Digital att fara land och rike runt för att hitta Sveriges hetaste startupbolag. Nu har portarna öppnats för alla som vill ansöka om att pitcha på Startup Tour 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Höstens stora pitchevent för alla Sveriges startupbolag närmar sig med stormsteg. Nu startar ansökningsperioden till Di Digitals Startup Tour 2018.

I fem delfinaler i Stockholm, Luleå, Linköping, Göteborg och Malmö ska en vinnare utses. Dessa möts sedan i den stora finalen i Stockholm den 28 november för att pitcha sitt bolag inför en tung jury bestående av investerare och riskkapitalbolag.

De första stegen har redan tagits. Vattenåtervinningsbolaget Mimbly och medicinteknikbolaget Medituner är direktkvalificerade till finalen genom sina segrar på eventen Female Founders respektive Health Tech Pitch Day tidigare i vår.

Årets upplaga av Di Digital Startup Tour är den tredje i ordningen. 2016 vann medtech-bolaget Amra från Linköping. Därefter har bolaget tagit in omkring 120 miljoner kronor i riskkapital.

I fjol stod det digitala vårdbolaget Doctrin som slutlig segrare. Kort efter segern tog bolaget in 100 miljoner kronor i riskkapital.

Läs mer: Riskkapitalfavoriten Doctrin: ”Vi mångdubblar garanterat omsättningen i år” 

Flera andra bolag som har varit med i tävlingen har tagit in stora summor i riskkapital eller börsnoterats.

Förutom pitchtävlingen erbjuder Startup Tour även inspirerande intervjuer och speed dating mellan entreprenörer och investerare.

Klicka här för att anmäla ditt bolag eller ditt intresse.

Startupbolag från hela landet är välkomna att ansöka till lämplig ort. Är man baserad utanför de fem tävlingsorterna kan man bli omplacerad.


Dessa datum gäller för Startup Tour 2018:
Delfinaler:

19 september – Stockholm
(Deadline för att ansöka: 19/8)

3 oktober – Luleå
(Deadline för att ansöka: 3/9)

17 oktober – Linköping
(Deadline för att ansöka: 3/9)

24 oktober – Göteborg
(Deadline för att ansöka: 24/9)

7 november – Malmö
(Deadline för att ansöka: 24/9)

Final:
28 november – Final Stockholm

Ett urval av höstens gäster:

Faviana Vangelius von Heijne - medgrundare av och vd Svrvive
Martin Gren - medgrundare av Axis
Josefin Landgård - medgrundare av och tillväxtchef för Kry
Alexander Hars - grundare av System OK och Let's Deal
Hampus Jakobsson - affärsängel och medgrundare av TAT
Yosef Mohamed - medgrundare av och vd för Transfer Galaxy
Vanja Tufvesson - medgrundare av Pink Programming

Fler gäster och jurymedlemmar kommer att presenteras löpande.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer