Annons

Jessica Löfström: ”Man ska inte vara för girig”

Jessica Löfström startade bemanningsföretaget Expandera Mera vid millennieskiftet. Men den trögrörliga byggbranschen var motståndskraftig, berättar hon.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Jessica Löfström är en av initiativtagarna till nätverket 17 och grundare och vd till byggbemanningsföretaget Expandera Mera. 

Bolaget som drogs igång vid millennieskiftet fick stort motstånd av speciellt facket och resan blev allt annat än enkel. I dag omsätter bolaget cirka 80 miljoner kronor. 

På scen på Di Startup Tour i Linköping den 17 oktober berättar Jessica Löfström om resan och hur det är att bryta sig in på en marknad som är ovillig att förändra sig. Hon ger även sina bästa tips till startupbolag som i dag försöker göra liknande resor på andra marknader.

Lyssna på intervjun med Jessica Löfström här:

https://embed.acast.com/startupstories/jessicalofstrom-expanderamera

Du hittar även Startup Stories på Acast och direkt i iTunes


Har du lyssnat på Startup Stories? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Recensera podden här eller kontakta oss på Twitter, Facebook eller via mejl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer