Annons

Kommer Storytel att köpa ett poddbolag?

Di Digitals reportrar Johannes Karlsson, Julia V. Caesar och Fredrik Björkman.
Di Digitals reportrar Johannes Karlsson, Julia V. Caesar och Fredrik Björkman. Foto: Press.
Linas Matkasse ökade i fjol sina förluster hela 700 procent. Börjar receptet bli dåligt? Digitalpodden diskuterar förutsättningarna på marknaden för hemleverans av livsmedel och mat.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Di Digitals reportrar Julia V. Caesar, Johannes Karlsson och Fredrik Björkman avhandlar också kriget om ljudböckerna i Sverige. Marknadsledaren Storytel kan komma att bredda sin affärsidé och även börja erbjuda poddar – kanske genom ett förvärv av svenska Acast?

Volvo Cars har plöjt ner 350 miljoner kronor i sin nya delningstjänst M. Är det ett banbrytande koncept eller enbart en ”rebranding” av gamla Sunfleet?

Dessutom har Di Digitals Silicon Valley-korrespondent Miriam Olsson Jeffery träffat Denise Persson. Hon har bott 17 år i USA och i dag är global marknadschef på mjukvarujätten Snowflake.

Lyssna på Digitalpodden här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter och Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer