Annons
Tim Cook, Apples vd.

Läckta dokument: Så här kommer Iphone 8 att se ut

Så fattar Saltå Kvarn smartare affärsbeslut SPONSRAT AV Climber

Ann Grevelius. Foto: Evelina Carborn

”Ingen bank tycker att robotrådgivare är en bra idé”

Forza Footballs vd Patrik Arnesson, dess stjärnprogrammerare Aleksei Magusev och Tobias Öd, känd från Tayyab Shabab-fallet, som driver ärendet i Migrationsdomstolen.

Forza Football tar strid – överklagar Migrationsverkets beslut om utvisad ”topprogrammerare”

Uber tvingas lämna London

Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:

Läckta dokument: Så här kommer Iphone 8 att se ut

Tim Cook, Apples vd.
Tim Cook, Apples vd.
Nyfiken på nästa upplaga av Iphone? Så här kommer den att se ut enligt Forbes.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Gordon Kelly, som är techreporter på Forbes har fått ta del av bilder från designern Nodus. Nodus har i sin tur lyckats erhålla CAD-filer för Iphone 8 genom bolagets leverantörskedja och avslöjar nu den nya mobiltelefonens design.

Forbes har sedan renderat dessa för att visualisera den slutgiltiga designen och menar att ryktena att Apple hade planer på att falla tillbaka på en mindre ambitiös design är ogrundade, skriver Finwire. 

Iphone 8 uppges även komma med en långsträckt 5,8-tums display, vilket gör den större än Iphone 6 plus och Iphone 7 plus. Utöver detta kommer Apple att ersätta den horisontellt anpassade dubbla bakre kameran på Iphone 7 plus med vertikala. Vidare kommer hörlursuttaget inte att återvända.

Men den största nyheten är troligtvis att "hem"-knappen väntas bli en del av skärmen och strömknappen dubbelt så stor än i de tidigare versionerna. Med en större knapp förväntas man även integrera Touch ID i strömknappen, skriver Forbes

Vissa saker framgår däremot inte av de läckta bilderna. Man vet ännu inte allt om exempelvis batterikapaciteten, kameraspecifikationerna, prestandan eller priset.

Priset spås däremot nå över 10 000 kronor. 

Läs även: Panik på Apple över nya Iphone 8


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post