Annons

Lämnade tv-jobbet – nu omsätter han miljoner på att göra idrottsstjärnor till influerare

Anders Cedhamre är vd och grundare av Next level group, NLG. Ett bolag han startade efter att ha hoppat av jobbet som redaktionschef på Discovery. Bakom hänger bilder på några av klienterna; Carolina Klüft, Sanna Kallur, Kim Källström, Isabelle Gulldén, Niklas Wikegård, Gabriel Landeskog och Dejan Kulusevski.
Anders Cedhamre är vd och grundare av Next level group, NLG. Ett bolag han startade efter att ha hoppat av jobbet som redaktionschef på Discovery. Bakom hänger bilder på några av klienterna; Carolina Klüft, Sanna Kallur, Kim Källström, Isabelle Gulldén, Niklas Wikegård, Gabriel Landeskog och Dejan Kulusevski. Foto: Henrik Ek
Från fotbollsplanen eller skidbacken, rakt ut i det nya digitala näringslivet. Den resan har Anders Cedhamre förfinat – och gör elitidrottsmännen i sitt stall till varumärken för 2020-talet. ”Vi går mot svarta siffror redan år två”, säger han.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer