Annons

Let's deal-grundaren vill få dig att må bättre på jobbet

Alexander Hars blir delägare i Winningtemp.
Alexander Hars blir delägare i Winningtemp.
Göteborgsprofilen Alexander Hars går in i Winningtemp, som hjälper företag att skapa ett bättre arbetsklimat för sin personal. Startupbolaget tar in totalt 3 miljoner kronor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Göteborgsbolaget Winningtemp lanserades för knappt ett år sedan men har redan knutit an dussintals kunder. Med sitt digitala verktyg hjälper startupbolaget företag att följa hur personalens välmående och personliga utveckling i realtid.

”Potentialen för Winningtemp är enorm. Att människor mår bra och utvecklas på jobbet är avgörande för ett företags framgång. Någon som jag personligen brinner för och har upplevt på nära håll i Let’s deal”, säger Alexander Hars, investerare som också blir styrelseordförande i Winningtemp, i ett meddelande.

Bolaget tar nu in 3 Mkr av Alexander Hars, statliga Almi invest och Chalmers ventures för att expandera i Norden.

”Undersökningar visar att högre andelen chefer ägnar mindre än en tiondel av sin arbetstid åt ledarskapsrelaterat arbete. Ledarrollen är mer komplex idag med fler olika roller. Winningtemp hjälper till och stöttar både chefer och medarbetare i processen med målhantering, prioritetshantering, feedback och kompetensutveckling”, säger Pierre Lindmark, vd på Winningtemp. 

Läs även: Chalmers Ventures rekryterar Let's Deal-grundaren

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies