Annons

Linköping nästa stopp för Di Startup Tour – se pitchtävlingen här

Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Linköping.
Di Digitals Mimi Billing och Fredrik Björkman modererar Di Startup Tour i Linköping.
Di Startup Tour fortsätter till Linköping, när jakten på nästa techsuccé gör sitt tredje stopp på Sverigeturnén. Se hela sändningen här.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Tredje upplagan av Di Startup Tour fortsätter till Linköping i jakten på att hitta nästa techsuccé. Under onsdagskvällen får publiken se sex bolag från Linköping och ett från Örebro pitcha inför en tung riskkapitaljury. 

Läs även: Här är bolagen som tävlar i Di Startup Tour Linköping  

Förutom pitcharna bjuds publiken på två gäster som intervjuas på scen. Först ut Jessica Löfström, grundare till bolaget som vill förnya byggsektorn Expanderamera (NTL). Även Örebrobolaget Transfer Galaxys (NTL) grundare Yosef Mohamed gästar scenen för att berätta om sin resa som startupgrundare.

Följ hela eventet #distartuptour live här eller se det i sin helhet i efterhand: 

Di Startup Tour – Linköping

Den direktsända delfinalen fortgår mellan klockan 16 och 19 den 17 oktober i Torn1 i Linköping.

Efter deltävlingen i Linköping åker Di Startup Tour vidare till Göteborg den 24 oktober och till Malmö den 7 november. Den stora finalen går sedan av stapeln den 28 november i Stockholm. På spel står bland annat 1 miljon kronor i annonspengar från Bonnier News. Läs mer om Di Digital Startup Tour och säkra din plats i publiken på startuptour.di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer