Annons

Löwengrip: Natural Cycles har gått över miljarden

Natural Cycles grundare Raoul Scherwitzl, vd, och Elina Berglund Scherwitzl, teknikchef samt Isabella Löwengrip. Foto: Evelina Carborn/Pernilla Wahlman/TT
Natural Cycles grundare Raoul Scherwitzl, vd, och Elina Berglund Scherwitzl, teknikchef samt Isabella Löwengrip. Foto: Evelina Carborn/Pernilla Wahlman/TT
Nyligen tog preventivappen Natural Cycles in 250 miljoner kronor i riskkapital. Nu berättar delägaren Isabella Löwengrip att värderingen har gått över 1 miljard kronor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Preventivappen Natural Cycles har efter sin finansieringsrunda på 250 miljoner kronor tidigare denna månad fått en värdering på över en miljard kronor.

Läs mer: Natural Cycles fyller på kassan med en kvarts miljard

Det har entreprenören Isabella Löwengrip avslöjat på sin blogg, skriver Breakit. Företagsvärdet har fram tills nu varit hemligt.

”Vet ni vad bolaget är värderat till på så få år? Över en miljard! Det är en resa väldigt få bolag i världen har gjort på kort tid”, skriver hon på sin blogg.

Isabella Löwengrip är själv delägare i Natural Cycles. Hennes exakta ägande är hemligt men själv uppgav hon på bloggen att hon inte tänker ”casha in” inom en snar framtid.

Natural Cycles har för övrigt fått fart på verksamheten efter att tidigare i år fått klartecken att kalla sig för en preventivmedelsapp.

"Sedan vi fick certifieringen i Europa har vi växt väldigt snabbt och snart har vi 600 000 användare. 75 procent av dem använder det som preventivmedel och resten använder det för att försöka bli gravida", sade Elina Berglund Scherwitzl till tekniksajten nyligen.

Finwire / Di Digital.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer