Annons

Mäklarfirma går in i börstjänsten Tradevenue

Affärsängeln Andreas Bonnier säljer sin andel i Tradevenue.
Affärsängeln Andreas Bonnier säljer sin andel i Tradevenue. Foto: Anders J Larsson
Börstjänsten Tradevenue får in mäklarfirman Erik Penser Bank som ny storägare. Det är affärsängeln Andreas Bonnier som säljer sin andel.  
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Erik Penser Bank köper 30 procent av Tradevenue (NTL).

Techsajten Breakit rapporterar att affärsängeln Andreas Bonnier är säljare. Förra sommaren investerade han 4 miljoner kronor i börstjänsten. Varken Erik Penser Bank, Tredevenue eller Andreas Bonnier vill uppge köpeskillingen.

Tradevenue samlar det som skrivs om svenska börsnoterade bolag, till exempel artiklar, pressmeddelanden och foruminlägg. Tradevenue har också en podcast och driver ett aktieforum. Bolaget uppger att de har drygt 60 000 besökare per månad och nästan 20 000 följare i sociala medier.

"Erik Penser Bank är den perfekta partnern för Tradevenue. Tillsammans uppnår vi en stark position på marknaden för information kring noterade småbolag och vårt forum. De synergier som uppstår inom både vårt produkterbjudande och vår marknadsnärvaro gör att det finns goda möjligheter att förbättra både tillväxt och lönsamhet. Vi ser fram emot att tillsammans med Erik Penser Bank ta tillvara på de möjligheter som finns i den snabbt växande marknaden", säger Erik Thulin, medgrundare av Tradevenue, i ett pressmeddelande.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer