Annons

Malmös Covr Security spår miljardomsättning

Patrik Malmberg, medgrundare vd.
Patrik Malmberg, medgrundare vd.
Malmöbolaget Covr Security plockar in 25 miljoner kronor från en rad affärsänglar. Bolaget bygger en slags internationell version av bank-id.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Ambitionerna är höga när Malmös Covr Security plockar in 25 miljoner kronor. Pengarna ska användas till försäljning, marknadsföring och produktutveckling med målet att utöka antalet användare till närmare en miljon mot slutet av 2019.

Vi vill uppnå en miljard kronor i intäkter år 2025.

”Vi säljer unika krypterade mobila system över alla större vertikaler och syftar till att uppnå en miljard kronor i intäkter år 2025. Förtroendet vi fått från våra investerare visar att de tror på vad vi gör och att vi är på rätt väg”, säger Peter Alexanderson, innovationschef och medgrundare på Covr Security.

Han menar att sektorn för cybersäkerhet spås växa med 10-15 procent årligen de kommande 3-5 åren. Covr är aktivt på flera håll på marknaden och tjänar pengar på olika sätt. Bland annat bygger bolaget en slags internationell version av bank-id.

Bland investerarna kan nämnas Martin Randel, medgrundare av det framgångsrika dryckesbolaget Vitamin Well, och före detta vd och delägare vid det digitala logistikbolaget Unifaun. 

Läs mer: Covr Security tar in 10 miljoner – bygger ett globalt bank-id 

En annan investerare är Victor Bengtsson, tidigare delägare på Netonnet, Resurs Bank och Solid försäkring. 

"Efter att ha gått igenom Covr Securitys tekniska data och deras försäljnings- och marknadsplan, känner jag mig mycket säker på investeringen. De har gjort läxan, och deras lösning är ingenting annat än enastående jämfört med andra tillgängliga lösningar på mobilmarknaden”, säger han.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer