Annons

Mark Zuckerberg gäst vid Daniel Eks bröllop

Från vänster: Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och hans fru Priscilla Chan gästar Daniel Eks bröllop. Sofia Levander och Daniel Ek gifter sig vid Como-sjön i norra Italien.
Från vänster: Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och hans fru Priscilla Chan gästar Daniel Eks bröllop. Sofia Levander och Daniel Ek gifter sig vid Como-sjön i norra Italien.
I helgen gick Spotify-grundaren Daniel Eks bröllop av stapeln. Bland gästerna fanns Facebook-grundaren Mark Zuckerberg. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Spotify-grundaren, som sällan syns i medierna, har inte gjort sig känd för att bjuda in allmänheten till sitt privatliv. Men efter Daniel Eks giftemål med Sofia Levander i helgen delade både Daniel Ek och Facebooks grundare Mark Zuckerberg med sig av upplevelsen i sociala medier.

Foto:

Mark Zuckerberg har ett av världens synligaste Facebook-konton med närmare 70 miljoner följare.

Daniel Eks fru Sofia Levander, som har ett förflutet inom marknadsföring, investerade nyligen i blodtestbolaget Werlabs. Hon har även varit med och grundat startupbolaget F21, med fokus på hälsosam snabbmat.

Foto:
Scener från helgens bröllop.

Efter bröllopet vid Como-sjön i norra Italien delade Mark Zuckerberg ett foto på Facebook där han beskrev Daniel Ek inte bara som en av Europas stora entreprenörer, utan även som en god vän.

Om grundarna har haft ett gott öga till varandra så har även Spotify och Facebook haft det när det gäller samarbeten. Redan 2011 integrerades Spotify med det sociala nätverket för att kunna visa vad en användares kontakter lyssnade på, i vänsterspalten på Facebook.

I våras tog Spotify och Facebook ytterligare ett steg i samma riktning, när bolagen lanserade en lösning där Facebook-användare ska kunna komma åt Spotify från Facebooks meddelande-app Messenger.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer